Afdelingshoofd Publiekszaken

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
25-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Roermond
Reacties
0
Bekeken
523
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2516 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

30-5-2016

Einddatum

1-9-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

3-5-2016 om 9:00 uur

De afdeling Publiekszaken is primair verantwoordelijk voor klantcontacten en een efficiënte en persoonlijke dienstverlening aan burgers en ondernemers.
De afdeling is onderverdeeld in teams met generalisten, allrounders, specialisten en proces ondersteunende medewerkers. Bij de gemeente staat de vraag van bewoners en bedrijven centraal. De afdeling Publiekszaken vervult daarin een centrale rol.
Medewerkers van de afdeling zijn het eerste contact met de gemeente bij verzoeken en aanvragen. Service, snelheid en samenwerking met andere diensten, daar draait het om. De backoffice van de afdeling zorgt vervolgens voor de administratie en juiste afhandeling.

Het afdelingshoofd geeft leiding en ‘bouwt’ daarnaast verder aan de afdeling. Hij/zij is bestuurlijk sensitief en weet medewerkers te inspireren, te motiveren en richting te geven.

Het afdelingshoofd Publiekszaken

 • is verantwoordelijk voor de (verdere) professionalisering van klantcontacten en een efficiënte en persoonlijke dienstverlening aan burgers en ondernemers.

 • is verantwoordelijk voor het operationaliseren van de afdeling Publiekszaken en draagt daarmee zorg voor de verdere inrichting, (door)ontwikkeling en innovatie van de afdeling;

 • is eindverantwoordelijk voor het realiseren van de afdelingsdoelstellingen en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan de organisatieontwikkeling in het algemeen en aan de verbetering van de kwaliteit van proces en resultaat;

 • geeft op coachende/stimulerende wijze integraal leiding aan de professionals binnen de afdeling en is een inspirerend klankbord en voorbeeld voor de medewerkers van de afdeling;

 • onderhoudt pro actief interne en externe contacten en initieert en bevordert interne en externe samenwerking;

 • is integraal verantwoordelijk voor het personeelsmanagement en middelenbeheer binnen de afdeling overeenkomstig vastgesteld beleid.

Functie eisen

minimaal 5 jaar werkervaring als afdelingshoofd, in de afgelopen 6 jaar is een eis
werkervaring in de afgelopen 4 jaar binnen een gemeentelijke organisatie binnen het aandachtsgebied is een eis
minimaal een afgeronde HBO opleidingPubliekszaken
aantal jaren werkervaring binnen een gemeentelijke organisatie binnen het aandachtsgebied Publiekszaken

Competenties

 • Neemt verantwoordelijkheid

 • Heeft een duidelijke visie

 • Beschikt over coaching vaardigheden

 • Is omgevingsbewust

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten