Projectleider Vervoer op maat

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
25-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Nee
Reacties
1
Bekeken
826
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie. Ik sluit de vacature voor nieuwe sollicitaties.

Iedereen heeft per e-mail een terugkoppeling ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen, kijk dan in de SPAM folder of neem contact met ons op via info@matchd.nl / 033 - 204 8 204, dan kunnen wij uitzoeken waar het mis is gegaan.

Verdere updates over de status van uw sollicitatie ontvangt u direct van ons en niet (meer) via het freelance.nl systeem.


TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2547 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

1-6-2016

Einddatum

1-6-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

12

Sluitingsdatum

6-5-2016 om 12:00 uur

Midden-Delfland is namens de acht gemeenten en de Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH) formele opdrachtgever voor de uitvoering van het programma doelgroepenvervoer. Het programma doelgroepenvervoer wordt uitgevoerd door een programmateam dat bestaat uit een programmaleider, vijf projectleiders en een projectsecretaresse/ secretaris.

Als projectleider Vervoer op maat ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van twee maatregelen die onderdeel uitmaken van het programma doelgroepenvervoer in de regio Haaglanden.

Indiceren op maat

De eerste maatregel betreft het ontwikkelen van een instrument waarmee gemeenten beter in staat zijn om een maatwerkindicatie te kunnen geven voor het vervoer naar bijvoorbeeld dagbesteding of sociale activiteiten. Door verschillende vormen van vervoer beter te koppelen verwachten gemeenten dat vervoersmogelijkheden zoals het openbaar vervoer, de regiotaxi of maatwerkvervoer beter gecombineerd kunnen worden in een maatwerkindicatie. Het resultaat van deze maatregel is naar verwachting een handreiking voor de toegangen van de diverse gemeenten en training daarin.

Versterken van eigen kracht

De tweede maatregel betreft het versterken van de eigen kracht van inwoners op het gebied van vervoer. Het verwachte eindresultaat is een overzichtelijk aanbod van mogelijkheden om inwoners met een beperking te begeleiden om zo zelfstandig als mogelijk te kunnen reizen.
Beide maatregelen vergen inhoudelijke kennis van de typen doelgroepenvervoer en de werkwijze van de toegang van een gemeente (bijvoorbeeld de Wmo consulent).

Functie eisen

Afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau is een eis
Minimaal 2 jaar in de laatste 5 jaar werkervaring in een gemeentelijke organisatie/ gemeentelijk samenwerkingsverband is een eis
Aantoonbare kennis van doelgroepenvervoer zoals Wmo vervoer (Regiotaxi), leerlingenvervoer en vervoer dagbesteding (Wmo/ Jeugdwet/ Wlz), blijkend minimaal 6 maanden relevante werkervaring in de afgelopen 2 jaar
Aantoonbare kennis van gemeentelijke werkwijze bij indiceren blijkend uit minimaal 6 maanden relevante werkervaring in de afgelopen 2 jaar
Minimaal 3 jaar ervaring als projectleider

Competenties

Projectmatig werken
Affiniteit met toegang (eerstelijn) van gemeenten
Affiniteit met openbaar vervoer/ doelgroepenvervoer
‘Out of the box’ denken
Kunnen enthousiasmeren/ innoveren

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  28-04-2016 23:58
  Plaats
  Den Haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten