Projectleider informatievoorziening

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
25-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Ja
Reacties
3
Bekeken
997
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie. Ik sluit de vacature voor nieuwe sollicitaties.

Iedereen heeft per e-mail een terugkoppeling ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen, kijk dan in de SPAM folder of neem contact met ons op via info@matchd.nl / 033 - 204 8 204, dan kunnen wij uitzoeken waar het mis is gegaan.

Verdere updates over de status van uw sollicitatie ontvangt u direct van ons en niet (meer) via het freelance.nl systeem.


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 33 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2499 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

15-5-2016

Einddatum

15-9-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

16

Sluitingsdatum

4-5-2016 om 11:00 uur

Onder aansturing van een kwartiermaker werk je als projectleider informatievoorziening om de (belangrijkste) problemen in het proces van meldingen en afhandelen van storingen van lichtmasten zo goed mogelijk te verhelpen binnen de onderliggende applicaties. Daarbij ben je tevens verantwoordelijk voor het dagelijks functioneel beheer van de applicaties techview en KIM. Daarbij ondersteun je het verbeterproces rond schade en storingen van lichtmasten maximaal. Tevens denk je pro-actief mee om te komen tot verbetervoorstellen in het proces en stem je daarbij af met alle betrokken partijen.

Je zorgt ervoor dat

Het meldingen proces gestroomlijnd verloopt, zonder dubbelingen en verstoringen in het proces duurzaam worden opgelost. Daarbij de juiste prioriteiten worden gesteld in de afhandeling van de meldingen en voortgangsrapportages makkelijk kunnen worden gegenereerd en bewaakt. De uitvoerende partijen tijdig en goed worden geïnformeerd en zij ook notificaties van de voortgang terug kunnen melden. De autorisaties in de applicatie verzorgen en ook zorg dragen dat dit proces
van toegangsbeheer soepel verloopt.
Als projectleider ben je goed in samenwerken, vooruitkijken, organiseren en planmatig werken. Je beschikt daarbij over leiderschap, overtuigingskracht, besluitvaardigheid en goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast heb je als functioneel beheerder een prestatiegerichte werkhouding en bent bereid je handen uit de mouwen te steken. Je bent in staat offertes van leveranciers goed te beoordelen en daarin - samen met ICT inkoop - met leveranciers over te
onderhandelen. Tevens ben je in staat dit traject goed af te stemmen op toekomstige ontwikkelingen rond KIM en TV.

Functie eisen

beschikt minimaal over een HBO (+) opleiding op het gebied van ICT of vergelijkbaar.
kennis van een ervaring met de applicaties KIM en Techview.
in de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar ervaring met projectmanagement en methodes om releases projectmatig aan te
pakken en co├Ârdineren.
van wijzigingsprocessen en ervaring met testtrajecten.

Wensen

ervaring als projectleider binnen een G4 gemeente en/of grote gemeente.
kennis en ervaring met Lean Six Sigma.

Competenties

je bent goed in samenwerken, vooruitkijken, organiseren en planmatig werken. Je beschikt daarbij over leiderschap, overtuigingskracht, besluitvaardigheid en goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast heb je als functioneel beheerder een prestatiegerichte werkhouding en bent bereid je handen uit de mouwen te steken.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  26-04-2016 16:06
  Plaats
  Rosmalen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  28-04-2016 23:59
  Plaats
  Den Haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  03-05-2016 12:08
  Plaats
  Breda

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten