2 SAP Specialisten: FICO en FICA

Intermediair
Yacht bv
Geplaatst op
25-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Naaldwijk
Reacties
3
Bekeken
583
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Beste reageerders,

Passende kandidaten zijn inmiddels benaderd en voorgesteld. Wij zijn in afwachting van terugkoppeling van de opdrachtgever, maar verwachten wel met reeds voorgestelde kandidaten deze opdracht in te vullen.

Dank voor de interesse!

Hartelijke groeten,

Lucienne Straus


Omschrijving

Onze opdrachtgever, een organisatie in Naaldwijk, is bezig haar huidige financiële processen te optimaliseren en heeft voor de finaciële afdeling een gave uitdaging!

Ben jij ook klaar voor the next step op het gebied van SAP FICA/FICO Waarbij je onze financiële processen weet te optimaliseren en aan te sturen? Heb jij de nodige ervaring om deze ontwikkeling aan jou toe te vertrouwen? Dan kun jij het verschil maken!

SAP FICA functioneel Applicatiebeheerder / Specialist
SAP FICO fucntioneel Applicatiebeheer / Specialist
Naaldwijk, 38 uur

Wat ga je doen?
Onze opdrachtgever staat op het punt om de huidige processen op het gebied van SAP binnen de finance afdeling te professionaliseren en hebben jou daarbij nodig!

Met jouw ervaring op het gebied van SAP FICO /FICA (en mogelijk ook FICI?) weet jij een bijdrage te leveren aan het ontwerpen en implementeren van een set van procedures voor beheer- en release management. Je stelt SMART testplannen op voor diverse type wijzigingen en updates, waaronder het beschikbaar maken en houden van een OTAP ontwikkel omgeving. Verbetervoorstellen en inhoudelijke rapportages komen daarnaast ook van jouw hand. Je hebt een duidelijke visie en brengt dit op een overtuigende manier over op de key-users binnen de Finance teams. Maar dat is niet alles binnen deze veelzijdige functie(s)! Je houdt je namelijk ook bezig met het:

 • Opstellen en onderhouden van gebruikershandleidingen + instructies en documentatie

 • Opleiden van en borgen van kennisoverdracht naar gebruikers

 • Ondersteunen van gebruikers bij gebruik applicatie (1e aanspreekpunt)

 • Toekennen en beheren van autorisaties van gebruikers

 • Communiceren over (verstoringen, onderhoud) applicatie aan gebruikers

Op welke afdeling kom je te werken?
In deze rol ben je onderdeel van de afdeling Financial Services Development. Zij ontwerpen en implementeren nieuwe financiële diensten en systemen voor sierteeltbedrijven passend binnen de ambities van de organisatie. Daarnaast implementeren zij ook nieuwe softwaretoepassingen binnen de organisatie.

Wie zoeken wij?

 • Je hebt minimaal een afgeronde Hbo-opleiding, bij voorkeur (Bedrijfs)economie, Bedrijfskunde of vergelijkbaar. Ook worden we enthousiast van kandidaten met een opleiding in de richting van BedrijfsInformatica;

 • Je hebt enige jaren relevante werkervaring met SAP FICO-FICA-FICI. Heb je ervaring met het werken in een SAP Competence center? Reageer dan zeker!

 • Het is een pre als je ervaring hebt met andere softwarepakketten gericht op procesclusters zoals Purchase to Pay, Order to Cash etc.

Verder vinden we het belangrijk dat je conceptueel kunt denken, analytisch bent, goed kunt plannen en organiseren, voortgang weet te bewaken en dat je klantgericht bent. Binnen jouw rol communiceer je veel met key-users binnen de Finance teams, waardoor we het essentieel vinden dat je uitstekende communicatieve vaardigheden hebt, zowel in het Nederlands als Engels.

Denk jij goed aan te sluiten op bovenstaand profiel en dan gericht op SAP FICO en/of - FICA reageer dan snel!

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  26-04-2016 11:25
  Plaats
  Purmerend

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  26-04-2016 13:18
  Plaats
  Roosendaal

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  26-04-2016 15:40
  Plaats
  Hilversum

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten