Specialist Vergunningen

Intermediair
IT-Staffing Nederland B.V.
Geplaatst op
25-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Rotterdam
Reacties
1
Bekeken
1192
Status
Gesloten
Referentie
30160522

Omschrijving

Backoffice / bedrijfsadministratie

Start

1 juli 2016

Duur

1 maart 2017

Inzet

40 uur per week

Locatie

Rotterdam

Voor deze functie is een juridische bestuursrechtelijke opleiding een harde eis.

Belangrijkste resultaatgebieden en bijbehorende kernactiviteiten

 1. Naleven veiligheid

  Het toezien op de naleving van HSE voorschriften, het aanspreken van collega’s, het rapporteren van incidenten en het vervullen van een voorbeeldfunctie in het kader van veiligheid.

 1. Uitvoeren operationele werkzaamheden

  Het dragen van verantwoordelijkheid (on site) voor het toezicht op contractpartijen die werkzaamheden en rapportages in het kader van projecten realiseren ten aanzien van de compliance aan vergunningen die voor de projecten zijn gegeven;
  Het indienen van vergunningaanvragen en het toezien op het tijdig beschikbaar komen van vergunningen voor projecten en het, in overleg met de projectverantwoordelijke, inschakelen van derden om dit te bereiken;
  Het verantwoordelijk zijn voor het project permit control systeem en het zorg dragen voor het up to date en compleet hebben en houden daarvan in de toegewezen projecten;
  Het bijblijven in de actuele ontwikkelingen op het gebied van vergunningen (binnen en buitenland) en het vertalen van relevante trends naar de praktische situatie van projecten, opdat mogelijk concurrentievoordelen behaald kunnen worden.
  Het verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit van het werk dat hij levert of laat leveren en het zorgdragen voor adequate en relevante kwaliteitsinspecties.
  Het zorgdragen voor adequate documentatie voor het eigen aandachtsgebied.

 1. Uitvoeren controle werkzaamheden

  Het, in vergunningsrapportages, tijdig signaleren van afwijkingen tussen de realisatie van werkzaamheden en de vergunningsbepalingen en het rapporteren hierover aan de projectverantwoordelijke.

 1. Onderhouden contacten

  Het deelnemen aan projectoverleg, het maandelijkse overleg met contractpartijen en noodzakelijke reviews. Het initiëren van noodzakelijke voortgangsbesprekingen.

Interesse? Reageer dan voor woensdag 27 april 17:30 uur met je recente CV, motivatie (toegespitst op de aanvraag is een must), beschikbaarheid (vakantieplanning) en je uurtarief.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  26-04-2016 13:37
  Plaats
  Middelharnis

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten