Enexis: Functional Admin - SAP CRM

Intermediair
Computer Futures
Geplaatst op
25-04-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
North Brabant
Reacties
0
Bekeken
275
Status
Gesloten
Referentie
CF-12474006_1461578884

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

Functioneel Beheerder SAP CRM - Den Bosch

Als Functioneel Beheerder SAP CRM ben je verantwoordelijk voor de stabiliteit en continuïteit van zowel bestaande functionaliteiten als innovaties in de gehele complexe keten. Je analyseert incidenten, neemt preventieve acties daarop en voert wijzigingen door.

Een ander deel van de functie van Functioneel Beheerder SAP CRM is gebruikersondersteuning. Door middel van evaluatie en het gebruik van de functionaliteit zorg je voor de beste resultaten. Je onderhoudt contact op zowel tactisch en operationeel niveau, zowel functioneel als gericht op de gebruikers. Met externe leveranciers heb je contact in verband met het afstemmen van problemen en incidenten.

Functie-eisen

  • 3 tot 5 jaar ervaring met SAP CRM

  • 3 tot 5 jaar ervaring als functioneel beheerder

Jouw specialisme in kennis gaat verder in SAP CRM namelijk; interaction center webclient, CRM Middleware, serviceproces binnen SAP CRM en basiskennis SAP.

Je hebt een goede kennis van informatievoorziening en ICT. Daarnaast weet je wat ITIL, AGile en DevOps inhouden. Een goede affiniteit met ABAP (debuggen en lezen van code).

Competenties

Je bent in staat om je eigen werk te plannen en te organiseren. Voor deze functie ben je tevens in staat om goede probleemanalyses te maken. Natuurlijk ga je voor resultaat en hebt je daarbij oog voor de klant.
Je weet van aanpakken en bent een doorzetter.
Je bent communicatief vaardig.

Een goede samenwerking is voor jou vanzelfsprekend daarbij ben je een teamplayer en sparring-partner voor de andere functioneel beheerder. Je bent flexibel ingesteld.

Overzicht

Standplaats

Den-Bosch

Duur

6 maanden

Start

Zo snel mogelijk.

Bent of komt u beschikbaar? Graag kom ik met u in contact! Gelieve te reageren met uw meest recente CV, een motivatie en tariefindicatie.

Alvast bedankt!

Maarten Vellekoop

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten