Projectleider

Intermediair
H Consultancy Groep b.v.
Geplaatst op
25-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Zuid Holland
Reacties
1
Bekeken
1015
Status
Gesloten
Referentie
wpjob-1667

Omschrijving

Voor een gemeente in Zuid Holland zijn wij op zoek naar een Projectleider Vervoer op Maat, die verantwoordelijk wordt voor de uitvoering van twee maatregelen die onderdeel uitmaken van het programma doelgroepenvervoer in de regio.

Taken

Indiceren op maat;
De eerste maatregel betreft het ontwikkelen van een instrument waarmee gemeenten beter in staat zijn om een maatwerkindicatie te kunnen geven voor het vervoer naar bijvoorbeeld dagbesteding of sociale activiteiten.
Versterken van eigen kracht;
De tweede maatregel betreft het versterken van de eigen kracht van inwoners op het gebied van vervoer. Het verwachte eindresultaat is een overzichtelijk aanbod van mogelijkheden om inwoners met een beperking te begeleiden om zo zelfstandig als mogelijk te kunnen reizen.

Vereisten

Afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau
In de afgelopen 2 jaar minimaal 6 maanden aantoonbare werkervaring met en kennis van doelgroepenvervoer zoals Wmo vervoer (Regiotaxi), leerlingenvervoer en vervoer dagbesteding (Wmo/ Jeugdwet/ Wlz)
In de afgelopen 2 jaar minimaal 6 maanden aantoonbare werkervaring met en kennis van gemeentelijke werkwijze bij indiceren
Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring als projectleider
In de afgelopen 5 jaar minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in een gemeentelijke organisatie/ gemeentelijk samenwerkingsverband
Inhoudelijke kennis van de typen doelgroepenvervoer en de werkwijze van de toegang van een gemeente (bijvoorbeeld de Wmo consulent)

Competenties

Projectmatig werken
Affiniteit met toegang (eerstelijn) van gemeenten
Affiniteit met openbaar vervoer/ doelgroepenvervoer
‘Out of the box’ denken
Kunnen enthousiasmeren/ innoveren

Bij het ontvangen van uw spoedige reactie (inclusief 2 referenties – zonder referenties wordt uw reactie voor deze aanvraag niet in behandeling genomen- ) gaat H Consultancy Groep b.v. er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend en daarmee onnodig werk verricht wordt.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    26-04-2016 22:19
    Plaats
    Zaandijk

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten