Projectleider vervoer dagbesteding

Intermediair
IT Recruitment
Geplaatst op
26-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Delfland
Reacties
3
Bekeken
846
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2570 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Organisatie
Midden-Delfland is een oer-Hollandse gemeente met een waardevol agrarisch veenweidelandschap. Typerend voor het gebied is de koe die nog gewoon in de wei staat. Samen met inwoners, ondernemers, natuurorganisaties en andere overheden werkt de gemeente aan behoud en versterking van de ongekende kwaliteiten.

Midden-Delfland werkt samen in de regio Haaglanden met de gemeenten Delft, Leidschendam-Voorburg, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer. Samen met de Metropoolregio Rotterdam Den-Haag hebben deze gemeenten besloten om het doelgroepenvervoer in een gezamenlijk project toekomstbestendig te maken, zowel financieel als inhoudelijk.

Midden-Delfland is namens de acht gemeenten en de Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH) formele opdrachtgever voor de uitvoering van het programma doelgroepenvervoer. Het programma doelgroepenvervoer wordt uitgevoerd door een programmateam dat bestaat uit een programmaleider, vijf projectleiders en een projectsecretaresse/ secretaris.

Opdracht
Als projectleider vervoer dagbesteding ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van twee maatregelen die onderdeel uitmaken van het programma doelgroepenvervoer in de regio Haaglanden.

Vervoer naar dagbesteding
De eerste maatregel betreft de vraag waar het opdrachtgeverschap voor vervoer naar dagbesteding het beste op zijn plaats is. De opdracht zal bestaan uit het nader uitwerken van de voor- en nadelen om het opdrachtgeverschap van het vervoer naar de gemeenten toe te halen. Vervolgens dienen ook criteria/ randvoorwaarden worden opgesteld indien de gemeenten opdrachtgever voor het vervoer willen worden. Dialoog met de zorgaanbieders en de gemeenten zullen onderdeel uitmaken van deze opdracht.

Openingstijden dagbesteding
De tweede maatregel betreft een onderzoek naar het aanpassen van openingstijden van dagbesteding, zodat de vervoersstromen in de regio beter op elkaar aansluiten en minder tegelijk plaatsvinden.

De projectleider moet ervaring hebben met relatiebeheer en goed kunnen omgaan met de sensitiviteit van de verhoudingen tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Kennis van zorgaanbieders die dagbesteding leveren is een pré.

Vereisten

-Afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau
-Minimaal 2 jaar in de laatste 5 jaar werkervaring bij een zorginstelling of een gemeentelijke organisatie/ gemeentelijk samenwerkingsverband
-Op korte termijn beschikbaar (juni 2016)

Gunningscriteria

Aantoonbare kennis van doelgroepenvervoer zoals Wmo vervoer (Regiotaxi), leerlingenvervoer en vervoer dagbesteding (Wmo/ Jeugdwet/ Wlz), blijkend minimaal 6 maanden relevante werkervaring in de afgelopen 2 jaar;
Aantoonbare kennis van de zorg/ dagbesteding, blijkend minimaal 6 maanden relevante werkervaring in de afgelopen 2 jaar;
Minimaal 3 jaar ervaring als projectleider;

Competenties:

Projectmatig werken
Affiniteit met (doelgroepen)vervoer
Affiniteit met relatiebeheer
Kennis van de doelgroep dagbesteding/ begeleiding groep
‘Out of the box’ denken
Kunnen enthousiasmeren/ innoveren

Een leuke job voor jou? Neem dan snel contact met ons op. Wij zorgen voor een snelle afhandeling van de sollicitatie.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  26-04-2016 11:50
  Plaats
  Bleiswijk

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  26-04-2016 12:20
  Plaats
  Capelle aan den IJssel

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  02-05-2016 12:14
  Plaats
  Gouda

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten