Team- en verandermanager

Intermediair
IP Staffing
Geplaatst op
25-04-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
807
Status
Gesloten
Referentie
92160114

Omschrijving

Team- en verandermanager
 
De functie

Als team- en verandermanager ligt binnen de afdeling Client Reporting je focus op de organisatie van tijdige en betrouwbare financiële fondsrapportages en klantrapportages voor onze klanten en het hiërarchisch leiding geven aan een team operationele professionals (13 fte) die dit waarmaken.
 
Het profiel

Een afgeronde economische WO opleiding bij voorkeur richting RA/RC Ervaring met en inhoudelijk sterk op het gebied van jaarverslaglegging is een harde eis. Ruime ervaring als team-verander manager Je hebt aantoonbare professionele ervaring opgedaan in een soortgelijke rol in vergelijkbare complexe omgeving, bij voorkeur binnen (institutioneel)vermogensbeheer maar zeker met jaareinde processen. Kennis van relevante wet- en regelgeving rondom jaarverslaggeving.
Als mens ben je nieuwsgierig, denk je in oplossingen, ben je communicatief zeer vaardig en bedreven in het inhoudelijk aansturen van financieel administratieve processen en professionals. In je werk ben je klant-, team-, proces en resultaatgericht. Je komt pro-actief met ideeën om zaken te verbeteren en te implementeren, samenwerken vinden we hierin belangrijk. Je herkent jezelf in de resultaatgerichtheid, hoge kwaliteitszin. Analytisch ben je sterk en ben je in staat nieuwe ideeën en inzichten te vertalen naar realistische voorstellen en oplossingen. Je bent hands-on, bekend met het werken in een operationele omgeving en in staat onder tijdsdruk te opereren rekening houdend met strakke tijdslijnen. We zijn echt op zoek naar iemand die veranderingen binnen een team stap voor stap kan doorvoeren. Dus ook het voeren van lastige gesprekken, omgaan met weerstand, koers vasthouden maar er ook voor zorgen dat alles op tijd geleverd wordt.
 
Jouw afdeling

Syntrus Achmea Real Estate & Finance belegt voor institutionele beleggers in sectoren in Nederland en via fund-of-funds in Europa, Noord-Amerika en Azië. Als enige vastgoedbelegger in Nederland belegt Syntrus Achmea daarnaast in vastgoedfinancieringen. Met een omvangrijke grondportefeuille en uitgebreide expertise op het gebied van vastgoedontwikkeling, wordt duurzaam gebouwd aan de toekomst van de opdrachtgevers, de huurders en het eigen vastgoedbedrijf. De afdeling is verantwoordelijk voor de klant- en fondsrapportages in de vorm van jaarrekeningen en (specifieke) klantrapportages. Tevens is de afdeling verantwoordelijk voor de rapportages voor toezichthouders zoals de DNB FTK en AIFMD rapportages. Daarnaast wordt binnen CRF de financiele administratie en het cashmanagement van klanten verzorgd. De totale afdeling bestaat uit 35 medewerkers.
 

Locatie

Amsterdam

Startdatum

15 mei 2016

Einddatum

1 november 2016

Aantal uur per week

36

Uurtarief

Maximaal € 75,00 inclusief reiskosten.

Ben je geïnteresseerd in deze functie dan ontvangen we graag uiterlijk vrijdag 29 april 10:00 uur je cv + motivatie toegespitst op de functie en je uurtarief.
Eventuele gesprekken bij de opdrachtgever vinden plaats in de week van 9 mei.

Indien je sollicitatie tot een plaatsing bij onze opdrachtgever leidt, is het van belang om te weten dat wij dan per ommegaande de volgende gegevens nodig hebben:
· Kopie Geldig Identiteitsbewijs (paspoort of identiteitskaart, geldig gedurende de gehele opdracht.)
· Gewaarmerkte kopieën van het hoogst behaalde diploma en voor de functie relevante diploma’s
· Kopie VOG (aan te vragen na plaatsing)
Deze gegevens hebben wij nodig om de screening die door opdrachtgever volgt, zo snel mogelijk te kunnen uitvoeren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    06-05-2016 13:13
    Plaats
    Amsterdam

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten