Benchmark en Excel rapportages tools maken

Opdrachtgever
Metsens
Geplaatst op
26-04-2016
Periode
2 tot 3 weken
Budget
250 - 1.000 euro
Op locatie
Leiden
Reacties
1
Bekeken
882
Status
Gesloten
Referentie
Metsens-Freelance.nl

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten

Omschrijving

Metsens is een ICT onderneming die werkt aan de ontwikkeling van intelligente meetsystemen voor gas, water, warmte en elektra voor de particuliere en zakelijke gebruiker. Metsens maakt software voor intelligente meterkasten. De nadruk in de activiteiten van Metsens ligt bij communicatietechnologie en software ontwikkeling. Metsens heeft daarnaast specifieke kennis van sensortechnologie.

Metsens is een snel groeiend ICT bedrijf. Van de freelancer ordt een praktische, hands-on mentaliteit verwacht. De freelancer krijgt te maken met alle aspecten van het ICT ondernemen. Metsens is gevestigd in Leiden.

Aangeboden

Metsens heeft als missie het aanbieden van monitor- en managementsystemen voor energieverbruik in de zakelijke omgeving. Ten behoeve van de zakelijke omgeving heeft Metsens het systeem Oursens ontwikkeld. Oursens is beheer- en rekensoftware alsmede een gebruiksvriendelijke web portal.

Metsens heeft in 2015 onderzoek laten doen naar de gebruiksvriendelijkheid van de software en de behoefde van de klant. Uit dit onderzoek kwam naar voren dat bij veel klanten de focus ligt op 2 elementen vergelijken van panden met een benchmark en het exporteren van de verbruiksdata naar Excel rapportages (voor management doeleinde).

Metsens heeft zich de afgelopen jaren niet goed genoeg gefocused op deze twee elementen en Metsens wil graag met een freelancer deze twee elementen implementeren in de software. Hier moet gedacht worden aan interface design en technisch design. Daarnaast gaat Metsens samen met de freelancer het product maken en implementeren in Oursens.

Benodigde kennis

PHP, SQL (MySQL) en Laravel (Framework).

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  27-04-2016 21:40
  Plaats
  Utrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten