Systeemontwikkelaar Datawarehouse

Opdrachtgever
Matching Pool
Geplaatst op
25-04-2016
Periode
1 tot 2 maanden
Uurtarief
72,50
Op locatie
's-hertogenbosch
Reacties
1
Bekeken
616
Status
Gesloten
Referentie
Systeemontwikkelaar Datawarehous

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 235 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten
 • Yacht bv 33 opdrachten

Omschrijving

Functie: Systeemontwikkelaar Datawarehouse

Vanwege de uitbreiding van de werkzaamheden voor met name het Risk domein, zijn we voor het compentiegebied Datawarehouse op zoek naar een ervaren systeemontwikkelaar, die affiniteit heeft met de bancaire sector en zich thuis voelt in een complexe technische omgeving.

Je dagelijkse werkzaamheden zijn divers maar met een nadruk op het bouwen en onderhouden van complexe batch-ETL met behulp van SQL op ons Teradata platform. Daarnaast voel je je ook thuis in een Oracle omgeving en ben je bekend met de werking van ETL tools. Je werkt veel samen met je business collega’s om binnen de projecten afstemming te zoeken en je denkt pro-actief met hen mee.
Als Systeemontwikkelaar voor het domein datawarehouse werk je in een uitdagende technische omgeving die door het enorme volume aan data en datastromen zeer dynamisch is. De sfeer is informeel zowel onder IT collega’s als collega's van de business. Je houdt in je oplossingen rekening met de gewenste technische architectuur en bent in staat om in dit kader overstijgend te denken. Tevens werk je veel samen met collega’s van (infrastructureel) beheer en natuurlijk je directe collega's binnen IT Ontwikkeling.

Naast je projectwerkzaamheden ben je betrokken bij het professionaliseren van de afdeling. Je signaleert verbeterpunten en stemt deze af met je collega ontwikkelaars
Functie-eisen

 • Zeer goede SQL-kennis (bouw en test);

 • Ervaring in een DWH-omgeving; DataVault ervaring is daarbij een pré;

 • Powercenter ervaring;

Opmerking

Kandidaat gaat deels in Den Bosch en deels in Utrecht werken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  25-04-2016 15:30
  Plaats
  Woerden

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten