Projectleider kleinschalig openbaar vervoer

Intermediair
IT Recruitment
Geplaatst op
26-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Delfland
Reacties
0
Bekeken
645
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten

Omschrijving

Organisatie
Midden-Delfland is een oer-Hollandse gemeente met een waardevol agrarisch veenweidelandschap. Samen met inwoners, ondernemers, natuurorganisaties en andere overheden werkt de gemeente aan behoud en versterking van de ongekende kwaliteiten.

Midden-Delfland werkt samen in de regio Haaglanden met de gemeenten Delft, Leidschendam-Voorburg, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer. Samen met de Metropoolregio Rotterdam Den-Haag hebben deze gemeenten besloten om het doelgroepenvervoer in een gezamenlijk project toekomstbestendig te maken, zowel financieel als inhoudelijk.

Midden-Delfland is namens de acht gemeenten en de Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH) formele opdrachtgever voor de uitvoering van het programma doelgroepenvervoer. Het programma doelgroepenvervoer wordt uitgevoerd door een programmateam dat bestaat uit een programmaleider, vijf projectleiders en een projectsecretaresse/ secretaris.

Opdracht
Als projectleider kleinschalig openbaar vervoer ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van twee maatregelen die onderdeel uitmaken van het programma doelgroepenvervoer in de regio Haaglanden.

Buurtbussen en ander kleinschalig OV
De projectleider zal bijdragen aan het realiseren van kleinschalig openbaar vervoer voor de huidige en eventuele toekomstige ‘witte vlekken’ op basis van duurzame samenwerking met de Metropoolregio Rotterdam Den Haag.

Rol gemeente bij vrijwilligersvervoer
De projectleider zal, onder andere op basis van bevindingen uit de eerste maatregelen, onderzoek doen naar en duidelijkheid geven over de rol die gemeenten in kunnen (en willen) innemen bij het organiseren van vrijwilligersvervoer in de regio.

De projectleider werkt nauw samen met de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. Gezamenlijk met de betrokken medewerker uit de MRDH zal de projectleider de opdrachten uitvoeren. Kennis van openbaar vervoer en kleinschalige vervoersinitiatieven is noodzakelijk.

Vereisten

Afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau
Minimaal 2 jaar in de laatste 5 jaar werkervaring in een ambtelijke organisatie of bij een vervoerbedrijf
Op korte termijn beschikbaar (juni 2016)

Gunningscriteria

Aantoonbare kennis van doelgroepenvervoer zoals Wmo vervoer (Regiotaxi), leerlingenvervoer en vervoer dagbesteding (Wmo/ Jeugdwet/ Wlz), blijkend uit minimaal 6 maanden relevante werkervaring in de afgelopen 2 jaar;
Aantoonbare kennis van het (kleinschalig) openbaar vervoer en vrijwilligersvervoer, blijkend uit minimaal 6 maanden relevante werkervaring in de afgelopen 2 jaar;
Minimaal 3 jaar ervaring als projectleider;

Competenties:

Projectmatig werken
Affiniteit met openbaar vervoer (kleinschalige) vervoersinitiatieven
Affiniteit met (doelgroepen)vervoer
‘Out of the box’ denken
Kunnen enthousiasmeren/ innoveren

Een leuke job voor jou? Neem dan snel contact met ons op. Wij zorgen voor een snelle afhandeling van de sollicitatie.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten