projectmanager I&AM senior

Opdrachtgever
Pro-Act IT
Geplaatst op
25-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Nee
Reacties
2
Bekeken
1248
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Beste Freelancer,
Hartelijk dank voor uw reactie. Wij hebben inmiddels de juiste kandidaat gesproken en voorgesteld bij onze opdrachtgever. Wij gaan ervanuit dat deze kandidaat de opdracht gaat vervullen. Keuze is gemaakt op basis van ervaring (ook in de betreffende branche), kennis, tarief en motivatie.

Wij nemen uw CV graag op in onze database zodat wij u bij aanvragen direct kunnen benaderen. Indien u hier bezwaar tegen hebt, dan vernemen wij dat graag.

Met vriendelijke groet,
Pro-Act IT


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2554 opdrachten

Omschrijving

Voor onze eindklant in Rotterdam zoeken wij een senior projectmanager I&AM

Start inzet

z.s.m (bij voorkeur medio/eind mei 2016)

Aantal uren per week

12 - 16 uur per week

Einde inzet

Einde fase 1: 31 maart 2017 in contracttermijnen van 3 maanden

Tarief

Marktconform

Als senior projectmanager van het I&AM- en GM-project geef je invulling aan het projectplan voor fase 1 van de implementatie. Daarnaast zorg je voor nadere planvorming voor de opvolgende fases 2 en 3 van de roadmap. Dit doe je samen met de teamleiders van de werkpakketten, de project-architect, de ICT-deelprojectleider, ICT-specialisten/medewerkers en functioneelbeheer i.o. van het University Support Center (USC) en de externe leverancier (integrator), alsook een systeemeigenaar. Daarnaast is afstemming nodig met projectarchitecten- en -managers van gerelateerde projecten en informatiemanagers (van CIO-office, faculteiten en support centers).

Het accent van je rol richt zich op

Het invulling geven aan het projectmanagement voor de uitvoering van fase 1 van de roadmap van het I&AM en GM-project om te komen tot een vervanging As Is van de huidige IT-voorzieningen en inrichting van governance, en inbedding van eigenaarschap en (beheer-) processen.

Profiel

Je hebt een academisch werk- en denkniveau via een opleiding, zoals bedrijfs-/informatiekunde of informatica. Je bent generalist op tactisch niveau en specialist op projectniveau en weet het projectplan binnen tijd en geld met de gevraagde kwaliteit uit te voeren en de resultaten op te leveren. Je hebt minimaal 4 en bij voorkeur 7 jaar aantoonbare ervaring in het werkveld van informatievoorziening in de rol van projectmanager binnen complexe organisaties, bij voorkeur binnen Hoger Onderwijs instellingen.

Je hebt aantoonbare kennis/inzicht en ervaring met implementaties binnen het toepassingsgebied van Identity en Access Management en Groepenmanagement (minimaal 3 en bij voorkeur 5 jaar) en met name de functioneel/technologische-, systeemintegratie-, governance-, proces- en beheeraspecten ervan. Daarnaast heb je basiskennis en inzicht in informatiebeveiliging als kader voor I&AM.
Je hebt aantoonbare ervaring met organisatie-overstijgende aspecten van I&AM (bij voorkeur in de HO-sector). Kennis en ervaring met samenwerkingsverbanden op dit vlak in de HO-sector (SURF) is een pré.

Je beschikt over een gezonde dosis overtuigingskracht, en organisatiesensitiviteit en bent in staat je op niveau te verhouden met management en bestuurders, als ook op operationeel niveau, met o.a. het projectteam. Samenwerken zie je als de manier om tot resultaten te komen. Je stuurt behendig voor het bereiken van een duurzaam resultaat voor de organisatie, door betrokkenen op de juiste manier met elkaar te verbinden. Je handelt kostenbewust en weet doelen te stellen, te prioriteren en activiteiten, tijd en middelen te plannen. Daarnaast ben je een teamworker en weet je mensen te stimuleren.

Voor de uitvoering van de opdracht is kennis van en ervaring in de onderwijs- en onderzoeksprocessen bijzonder welkom. Gezien het internationale karakter van de universiteit beheers je naast de Nederlandse taal ook de Engelse taal uitstekend.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Invullen van de rol van projectmanager voor project I&AM en GM en leiding geven aan een de teamleiders binnen het project.

Eisen

 • Universitaire of HBO opleiding

 • Certificering op het gebied van Projectmanagement

 • Minimaal 3 jaar ervaring als ervaring als projectmanager met implementatietrajecten I&AM

 • Minimaal 5 trajecten als projectmanager

 • Minimaal 4 jaar ervaring als projectmanager

 • Ervaring binnen het Hoger Onderwijs als projectmanager

 • Ervaring met projecten volgens Prince II

 • Aantal projecten uitgevoerd onder architectuur

 • Minimaal 2 referenties op het gebied van I&AM

 • Ervaring met projecten met organisatieoverstijgende aspecten van I&AM

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten het volledige cv waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie waarom hij/zij zichzelf geschikt acht voor deze functie.

Uw eventuele aanbieding mbt een kandidaat dient VOLLEDIG te zijn en voorzien te zijn van
– Naam
– Woonplaats
– Geboortedatum
– Beschikbaarheidsdatum
– Hoeveel uur per week
– Eigen medewerker of freelance
– Uurtarief ex BTW, inclusief reis-, parkeer- en verblijfkosten etc.
– Beperkingen/bijzonderheden
– Reeds geboekte vakanties

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  25-04-2016 17:09
  Plaats
  Barneveld

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  26-04-2016 20:38
  Plaats
  Ridderkerk

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten