Quality infected Expert Dev Engineer

Intermediair
IT-Staffing Nederland B.V.
Geplaatst op
25-04-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
835
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie op de aanvraag voor Quality infected Expert Dev Engineer.

Wij hebben onze selectie afgerond. Hierbij zijn de kandidaten die zijn aangeboden op de hoogte gesteld.
Indien u geen bevestiging heeft ontvangen van aanbieding, dan hebben wij uw profiel niet geselecteerd voor deze opdracht.

Mocht u in de toekomst weer een interessante opdracht zien dan ontvangen wij graag opnieuw uw reactie. Indien u nog vragen heeft kunt u een mail sturen naar recruitment@it-staffing.nl, onder vermelding van functienaam en aanvraagnummer.

Met vriendelijke groet,

Recruitment IT-Staffing Business Services


Omschrijving

Standard hours / week40
Primary Location
NH-Amsterdam
Target Start Date
16-May-16
Target End Date01-Oct-16

Description 
Ben je als Dev Engineer in staat DevOps teams te mobiliseren, te inspireren en naar het volgende kwaliteitsniveau te begeleiden?
 
Je werkt aan het verhogen van het kwaliteitsbewustzijn van DevOps teams. Je hebt ruime kennis en ervaring opgedaan in Agile Software Development en DevOps. Je bent full stack ontwikkelaar, je hebt focus op testen en kwaliteitsverbeteringen. Je bent in de eerste plaats een engineer, maar je bent in staat coachend in een team te sturen op kwaliteitsverbeteringen. Hiermee lever je een fundamentele bijdrage aan de betrouwbare en veilige dienstverlening van aan haar klanten.
 
ING zoekt een expert die in staat is DevOps teams te trainen en te begeleiden met als doel de kwaliteit van deze teams te vergroten. Je kunt snel inschatten wat de kwaliteiten en valkuilen van de teams en van de individuele teamleden zijn. Je bent in staat een gebalanceerde analyse van een teams deliverables, code kwaliteit en (test) automatisering te doen en dit om te zetten in concrete verbeterpunten. Met deze inzichten kun je gepaste en resultaat gerichte begeleiding bieden.
 
Jouw werkomgeving
Het Quality Engineering Team (QET) bestaat uit Agile (testing) engineers en coaches die teams ondersteunen bij het verhogen van de kwaliteit van hun producten en diensten. Ons doel is om van binnenuit het kwaliteitsbesef van de DevOps teams te vergroten.
 
Dit doen we onder andere door de teams die platform-ondersteuning bieden te sturen op een hoogwaardige aanpak. Vanuit deze rol faciliteren we de afnemende teams in het aanleveren van kwalitatief hoogwaardige producten.
Onze DevOps teams werken aan een groot scala van systemen en zijn daardoor moeilijk in één kader te plaatsen. Er wordt van jou verwacht dat je in staat bent om op alle niveaus te acteren.
Bij deze organisatie staat het belang van de klant in alles voorop. Zo zorgen wij dat onze klanten altijd juiste en betrouwbare informatie krijgen waardoor zij in staat zijn om de beste financiële beslissingen te nemen. In jouw functie lever jij hieraan een belangrijke bijdrage.
 
Wie ben jij ? 
Je bent een gedreven en communicatief vaardige specialist. Je hebt ruime ervaring met het coachen en begeleiden van teams in een DevOps en/of Agile context. Je bent een practitioner die zijn sporen ruimschoots in de industrie heeft verdiend. Je bent op de hoogte van trends en nieuwe technologieën en ontwikkelmethoden.
 

Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel

Meerdere jaren praktijk ervaring binnen een Scrum of DevOps-organisatie
Ervaring met het mentoren en coachen van medewerkers op verschillende niveaus
Ruime ervaring met Continuous Integration en Continuous Delivery
Ruime ervaring en affiniteit met TDD (en bij voorkeur ook BDD)
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
Gedegen kennis op gebied van Agile Testen (je beschouwt testen als een vanzelfsprekend onderdeel van je development werk)

Aantoonbare ervaring met meerdere van de onderstaande technologieën /frameworks

Java
Scala
Javascript
Angular
Protractor
Cucumber
Docker
Jenkins
Nolio

Interesse? Reageer voor 26 april 16:00 uur met een recent cv. motivatie en tarief.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten