Projectleider

Intermediair
H Consultancy Groep b.v.
Geplaatst op
25-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Zuid Holland
Reacties
0
Bekeken
1130
Status
Gesloten
Referentie
wpjob-1668

Omschrijving

Voor een gemeente in Zuid Holland zijn wij op zoek naar een Projectleider Regionale Samenwerking Vervoer, die verantwoordelijk wordt voor de uitvoering van twee maatregelen die onderdeel uitmaken van het programma doelgroepenvervoer in de regio.

Taken

Bundelingsmogelijkheden vervoer; Recente volumes en vervoerstromen van diverse vormen van doelgroepenvervoer inzichtelijk te maken ter voorbereiding op een regionale aanbesteding.
Regionale organisatie inkoop,beheer en regio op vervoer;
De projectleider heeft de opdracht om de mogelijkheden voor het regionaal beleggen van de inkoop, beheer en de regie van het (doelgroepen)vervoer nader uit te werken (w.o. een regionale organisatie)
Samenwerking met medewerkers van diverse gemeenten bij het uitwerken van de maatregelen.

Vereisten

Afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau
In de afgelopen 2 jaar minimaal 6 maanden aantoonbare werkervaring met en kennis van doelgroepenvervoer zoals Wmo vervoer (Regiotaxi), leerlingenvervoer en vervoer dagbesteding (Wmo/ Jeugdwet/ Wlz)
In de afgelopen 2 jaar minimaal 6 maanden aantoonbare werkervaring met verzamelen en analyseren van databestanden
Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring als projectleider
In de afgelopen 5 jaar minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in een gemeentelijke organisatie/ gemeentelijk samenwerkingsverband
Inhoudelijke kennis van de typen doelgroepenvervoer en de werkwijze van de toegang van een gemeente (bijvoorbeeld de Wmo consulent)

Competenties

Projectmatig werken
Affiniteit met (doelgroepen)vervoer
Ervaring met aanbesteden van vervoer
‘Out of the box’ denken
Kunnen enthousiasmeren/ innoveren

Bij het ontvangen van uw spoedige reactie (inclusief 2 referenties – zonder referenties wordt uw reactie voor deze aanvraag niet in behandeling genomen- ) gaat H Consultancy Groep b.v. er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend en daarmee onnodig werk verricht wordt.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten