Senior Projectmanager I&AM en GM

Opdrachtgever
Helion IT
Geplaatst op
26-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Rotterdam
Reacties
0
Bekeken
593
Status
Gesloten
Referentie
DG

Omschrijving

Voor een directe eindklant zijn we op zoek naar een Senior Projectmanager I&AM en GM

Als senior projectmanager van het I&AM- en GM-project geef je invulling aan het projectplan voor fase 1 van de implementatie. Daarnaast zorg je voor nadere planvorming voor de opvolgende fases 2 en 3 van de roadmap.
Dit doe je samen met de teamleiders van de werkpakketten, de project-architect, de ICT-deelprojectleider, ICT-specialisten/medewerkers en functioneelbeheer i.o. van het University Support Center (USC) en de externe leverancier (integrator), alsook een systeemeigenaar.
Daarnaast is afstemming nodig met projectarchitecten- en -managers van gerelateerde projecten en informatiemanagers (van CIO-office, faculteiten en support centers).

Het accent van je rol richt zich op
Het invulling geven aan het projectmanagement voor de uitvoering van fase 1 van de roadmap van het I&AM en GM-project om te komen tot een vervanging As Is van de huidige IT-voorzieningen en inrichting van governance, en inbedding van eigenaarschap en (beheer-) processen.(zie voor meer detail sectie onder taken en sectie 2.1)

Profiel
Je hebt een academisch werk- en denkniveau via een opleiding, zoals bedrijfs-/informatiekunde of informatica.
Je bent generalist op tactisch niveau en specialist op projectniveau en weet het projectplan binnen tijd en geld met de gevraagde kwaliteit uit te voeren en de resultaten op te leveren.
Je hebt minimaal 4 en bij voorkeur 7 jaar aantoonbare ervaring in het werkveld van informatievoorziening in de rol van projectmanager binnen complexe organisaties, bij voorkeur binnen Hoger Onderwijs instellingen.

Je hebt aantoonbare kennis/inzicht en ervaring met implementaties binnen het toepassingsgebied van Identity en Access Management en Groepenmanagement (minimaal 3 en bij voorkeur 5 jaar) en met name de functioneel/technologische-, systeemintegratie-, governance-, proces- en beheeraspecten ervan.
Daarnaast heb je basiskennis en inzicht in informatiebeveiliging als kader voor I&AM.
Je hebt aantoonbare ervaring met organisatie-overstijgende aspecten van I&AM (bij voorkeur in de HO-sector). Kennis en ervaring met samenwerkingsverbanden op dit vlak in de HO-sector (SURF) is een pré.

Je beschikt over een gezonde dosis overtuigingskracht, en organisatiesensitiviteit en bent in staat je op niveau te verhouden met management en bestuurders, als ook op operationeel niveau, met o.a. het projectteam. Samenwerken zie je als de manier om tot resultaten te komen.
Je stuurt behendig voor het bereiken van een duurzaam resultaat voor de organisatie, door betrokkenen op de juiste manier met elkaar te verbinden.
Je handelt kostenbewust en weet doelen te stellen, te prioriteren en activiteiten, tijd en middelen te plannen.
Daarnaast ben je een teamworker en weet je mensen te stimuleren.

Voor de uitvoering van de opdracht is kennis van en ervaring in de onderwijs- en onderzoeksprocessen bijzonder welkom.
Gezien het internationale karakter van de universiteit beheers je naast de Nederlandse taal ook de Engelse taal uitstekend.

Taken en verantwoordelijkheden

•Invullen van de rol van projectmanager voor project I&AM en GM en leiding geven aan een de teamleiders binnen het project.

Meer gedetailleerd maar niet uitputtend zijn activiteiten, verantwoordelijkheden en producten beschreven in sectie 2.1 van het bijgevoegd profiel.

Gevraagde inzet

Start inzet

z.s.m (bij voorkeur medio/eind mei 2016)

Aantal uren per week

12 - 16 uur per week

Einde inzet: Einde fase 1, 31 maart 2017 in contracttermijnen van 3 maanden met telkens optie op verlenging.

Locatie

Rotterdam

Uren

12-16 uur per week

Startdatum

Z.S.M.

Einddatum

31-03-2017

Optie tot verlenging

ja

Deadline

6 mei 2016 10:00

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten een CV in Word formaat, een korte motivatie, het uurtarief incl. reiskosten excl. btw en eventuele geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten