Sr. Systeem Specialist

Opdrachtgever
Helion IT
Geplaatst op
26-04-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Den Bosch
Reacties
0
Bekeken
17
Status
Gesloten
Referentie
DG

Omschrijving

Voor onze klant waarvoor wij al meerdere kandidaten hebben geplaatst zijn wij op zoek naar een Sr. Systeem Specialist

Functieomschrijving

Functie: Systeemontwikkelaar Datawarehouse

Vanwege de uitbreiding van de werkzaamheden voor met name het Risk domein, zijn we voor het compentiegebied Datawarehouse op zoek naar een ervaren systeemontwikkelaar, die affiniteit heeft met de bancaire sector en zich thuis voelt in een complexe technische omgeving.

Je dagelijkse werkzaamheden zijn divers maar met een nadruk op het bouwen en onderhouden van complexe batch-ETL met behulp van SQL op ons Teradata platform. Daarnaast voel je je ook thuis in een Oracle omgeving en ben je bekend met de werking van ETL tools. Je werkt veel samen met je business collega’s om binnen de projecten afstemming te zoeken en je denkt pro-actief met hen mee.
Als Systeemontwikkelaar voor het domein datawarehouse werk je in een uitdagende technische omgeving die door het enorme volume aan data en datastromen zeer dynamisch is. De sfeer is informeel zowel onder IT collega’s als collega's van de business. Je houdt in je oplossingen rekening met de gewenste technische architectuur en bent in staat om in dit kader overstijgend te denken. Tevens werk je veel samen met collega’s van (infrastructureel) beheer en natuurlijk je directe collega's binnen IT Ontwikkeling.

Naast je projectwerkzaamheden ben je betrokken bij het professionaliseren van de afdeling. Je signaleert verbeterpunten en stemt deze af met je collega ontwikkelaars

Functie-eisen

  • Zeer goede SQL-kennis (bouw en test);

  • Ervaring in een DWH-omgeving; DataVault ervaring is daarbij een pré;

  • Powercenter ervaring;

Opmerking.
Kandidaat gaat deels in Den Bosch en deels in Utrecht werken.

Locatie

Den Bosch en deels Utrecht

Uren

40

Startdatum

zsm

Einddatum

30-06-2016

Deadline

28-04-2016 10:00 uur

Pre

Bancaire ervaring

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten een CV in Word formaat, een korte motivatie, het uurtarief incl. reiskosten excl. btw en eventuele geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten