Voorbereider Civieltechnische Projecten

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
26-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
422
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

1-6-2016

Einddatum

1-6-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

6-5-2016 om 10:00 uur

Wij zoeken een voorbereider voor civieltechnische projecten op het gebied van infrastructuur en inrichting van de openbare ruimte.

Als vakbekwame en zelfstandige civieltechnische voorbereider maak je tekeningen, van planvorming tot en met bestek. Daarnaast lever je een belangrijke bijdrage aan uitvoeringsfaseringen, kabels- en leidingenprocedures, en stel je desgewenst BLVC-plannen op. De voor je werkzaamheden benodigde onderzoeken zoals inmetingen en asfaltonderzoek zet je uit bij derden en je bewaakt de geleverde kwaliteit. Ook stel je kostenramingen en RAW bestekken op.

Voor deze activiteiten werk je nauw samen met de projectleiders, specialisten, directievoerders en toezichthouders van het ingenieursbureau. Je gaat de werkzaamheden uitvoeren binnen het Team Maaiveld Centrum & Noord. De complexiteit van de projecten zit soms in de techniek, soms in de drukke Amsterdamse omgeving, soms in de belangen van betrokken partijen en meestal in alle drie. Over je werk communiceer je naar de projectleider.

Mogelijk verricht je werkzaamheden voor projecten in andere delen van de stad dan Centrum en Noord.

Functie eisen

beschikt over een afgeronde opleiding Civiele Techniek van minimaal HBO-niveau.
minimaal 4 jaar ervaring als voorbereider op het gebied van maaiveldinrichting en infrastructuur en heeft tenminste de afgelopen 2 jaar gewerkt als voorbereider op het genoemde vakgebied.
in de afgelopen 4 jaar tenminste 2 jaar ervaring opgedaan met tekensoftware MicroStation.
tenminste 2 jaar ervaring met toezicht op de uitvoering van civieltechnische projecten is een wens.

Competenties

  • analytisch vermogen

  • omgevingsbewustzijn

  • klantgerichtheid

  • samenwerken

  • resultaatgerichtheid

  • verantwoordelijkheid

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten