Projectleider Participatiewet

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
26-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Bussum
Reacties
2
Bekeken
748
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie. Ik sluit de vacature voor nieuwe sollicitaties.
Iedereen heeft per e-mail een terugkoppeling ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen, kijk dan in de SPAM folder of neem contact met ons op via info@matchd.nl / 033 - 204 8 204, dan kunnen wij uitzoeken waar het mis is gegaan.
Verdere updates over de status van uw sollicitatie ontvangt u direct van ons en niet (meer) via het freelance.nl systeem.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

9-5-2016

Einddatum

9-5-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

3-5-2016 om 9:00 uur

Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk inwoners kunnen participeren op de arbeidsmarkt, en daarmee het uitkeringenbestand te verkleinen, wordt in samenwerking met de Adviesraad Werk en Inkomen (voorheen de Cliëntenraad) een intensiveringsprogramma ontwikkeld. Het doel van het intensiveringsprogramma is tweeledig: enerzijds willen we ervoor zorgen dat zoveel mogelijk inwoners aan het werk en uit de bijstand blijven, anderzijds willen we een zo’n groot mogelijke uitstroom realiseren. Dat betekent zoveel mogelijk mensen met een uitkering in beweging krijgen en hier ook de mogelijkheden voor creëren. Het arbeidspotentieel moet zo maximaal worden genut.

Als projectleider werk je samen met vier collega’s aan het intensiveringsprogramma. Dit houdt in het opstellen en begeleiding naar de gemeenteraad toe alsmede het uitvoeren van het intensiveringsprogramma.

Naast het intensiveringsprogramma zal ook je advies gevraagd worden op het gebied van participatie voor arbeidsmarktontwikkeling en werkgeversdienstverlening op lokaal en regionaal niveau. Ook de aanvraag van de Vangnetregeling BUIG- behoort tot je taken.

Functie eisen

Minimaal afgeronde opleiding op HBO- niveau
Minimaal drie jaar werkervaring als projectleider in de afgelopen vijf jaar binnen het sociaal domein en specifiek op het terrein van de Participatiewet
Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen twee jaar met de genoemde werkzaamheden (bijvoorbeeld arbeidsmarktontwikkeling)
Aantoonbare werkervaring in een bestuurlijke en politiek gestuurde organisatie

Competenties

Binden en verbinden
Ondernemend, initiatiefrijk en creatief
Gevoel voor politieke en ambtelijke verhoudingen
Analytisch vermogen
In staat zijn een business case te bouwen
Goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden
In staat om beleid en uitvoering te verbinden
Schrijft helder en bondig
Goed onderlegd in sturing & monitoring van prestaties

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  27-04-2016 11:43
  Plaats
  Purmerend

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  28-04-2016 12:35
  Plaats
  Amstelveen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten