Projectleider/ Bedrijfsprocesmanager Domein Werk

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
26-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
4
Bekeken
880
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie. Ik sluit de vacature voor nieuwe sollicitaties.

Iedereen heeft per e-mail een terugkoppeling ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen, kijk dan in de SPAM folder of neem contact met ons op via info@matchd.nl / 033 - 204 8 204, dan kunnen wij uitzoeken waar het mis is gegaan.

Verdere updates over de status van uw sollicitatie ontvangt u direct van ons en niet (meer) via het freelance.nl systeem.


TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

9-5-2016

Einddatum

31-12-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32-36

Sluitingsdatum

4-5-2016 om 9:00 uur

Het programma Professional Portal/Innovatie realiseert de vernieuwing van de werkprocessen en de ondersteunende IT systemen binnen het domein Werk en Inkomen van de 4 grootste gemeenten in Nederland (G4). Het programma is verantwoordelijk voor het ontwerp, de ontwikkeling en de implementatie van deze vernieuwing. Het biedt een nieuwe werkwijze voor professionals in de backoffice van het Werk en Inkomen domein van de G4. Zij hebben hiermee toegang tot het Werk-, Inkomens- en Voorzieningendossier van hun klanten.
Het programma is erop gericht om de overeengekomen producten op een juiste en zorgvuldige wijze te laten landen en (daarmee) vorm te geven aan de gewenste implementatie en transitie. Dat betekent dat middels het programma geborgd wordt dat de juiste inhoudelijke inbreng geleverd wordt in het G4 ontwikkelwerk en dat door middel van de implementaties en transities geborgd wordt dat het programma aansluit bij overige ontwikkelingen.

Taken

Ontwerp en ontwikkeling
Implementatie en transitie
Monitoren en verbeteren
De Bedrijfsprocesmanager (BPM) voor het domein Werk is voor de gemeente de gedelegeerde bedrijfsproceseigenaar en is met mandaat verantwoordelijk voor het ontwerpen en ontwikkelen in G4-verband. De BPM is de verbinder binnen de gemeente en creëert en onderhoudt een nauwe samenwerking met het primaire proces (en de transitie). In dit kader is hij/zij degene die het procesmanagementnetwerk in het eigen domein inricht, inclusief het betrekken van de bedrijfsproceseigenaar. Dit doe je in zeer nauw samenwerking met een bedrijfsprocesdeskundige en een procesdeskundige binnen de gemeente en in samenwerking met de G4.

Functie eisen

▪ Minimaal HBO werk- en denkniveau (eis);
▪ Ruime kennis en werkervaring binnen het gemeentelijk domein Werk (eis);
▪ Kennis en ervaring als projectleider;
▪ In staat om zowel strategisch en conceptueel processen vorm te geven alsook in staat om sturing te geven aan detail procesontwerp;
▪ Op inhoud goed op de hoogte zijn van de gevolgde processen, wettelijke kaders op hoofdlijnen van functionaliteiten in gebruik in het domein Werk;
▪ Aantoonbare ervaring in het managen van verwachtingen bij verschillende groepen;
▪ Ervaring met procesontwerp;
▪ Ervaring met vertaling van business-uitdagingen naar informatiseringsoplossingen.

Competenties

▪ Analytisch en sterk conceptueel vermogen;
▪ Structureel en organisatorisch;
▪ Signaleren en verbanden leggen in diverse informatiestromen;
▪ Communicatief en sociaalvaardig;
▪ Oplossings- en resultaatgericht;
▪ Creativiteit in het implementeren van nieuwe functionaliteit;
▪ Leiderschap op groepsniveau;
▪ In staat om mensen te motiveren en overtuigen d.m.v. goed ontwikkelde en invloedrijke vaardigheden zoals sensibiliteit en tact.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  26-04-2016 16:11
  Plaats
  Almere

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  27-04-2016 11:41
  Plaats
  Purmerend

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  27-04-2016 15:11
  Plaats
  Heiloo

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  28-04-2016 12:31
  Plaats
  Amstelveen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten