Regelanalist senior

Opdrachtgever
Logiclevel
Geplaatst op
27-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
465
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • WTS Detachering 27 opdrachten
  • Novaccent 21 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Startdatum
13-5-2016

Einddatum
1-1-2017

Optie tot verlenging
Maximaal 12 maanden

Aantal uur per week
40

Tarief: marktconform

Functie
Senior Regelanalist

Doel van de functie

Signaleert, inventariseert, analyseert en evalueert, gevraagd en ongevraagd, knelpunten in de bedrijfsvoering van de organisatie gericht op doelmatigheid en doeltreffendheid Scopafijth breed. Zorgt voor advisering over en realisatieopdrachten voor de complexe veranderingen

Gedragscompetenties

Bedrijfscompetenties

Klantgericht Samenwerken Resultaatgerichtheid

Specifieke competenties

Visie Probleemanalyse Creativiteit Kwaliteitsgerichtheid Initiatief

Communicatie
Coacht een klein team bij het opstellen van bedrijfsregels volgens de richtlijnen van RuleSpeak. Leidt het team op in RuleSpeak en in het gebruik van RuleXpress. Werkt zelf mee aan het opstellen van de bedrijfsregels in de rol van meewerkend voorman.

Productie
Pro-actief volgen van ontwikkelingen in wet- en regelgeving om deze te integreren in de voorstellen tot aanpassing van de bedrijfsinrichting.
Specificeren van veranderingen in de bedrijfsinrichting in de vorm van het opstellen van bedrijfsregels en feitmodellen volgens de richtlijnen van RuleSpeak. Bedrijfsregels en feitmodellen beheren.
Vervult de rol van meewerkend voorman bij het opstellen en beheren van bedrijfsregels. Plant in deze rol de werkzaamheden van het team.
Coachen van een team bij het opstellen van bedrijfsregels volgens de richtlijnen van RuleSpeak. Leidt het team op in RuleSpeak en in het gebruik van RuleXpress.
Adviseert de organisatie ten aanzien van het voortbrengingsproces van wetgeving naar bedrijfsregels. Adviseert ten aanzien van het beheer van de bedrijfsregels en dan specifiek het versiebeheer.
Adviseert de organisatie ten aanzien van het gebruik van RuleXpress. Werkt daartoe (in een leidende rol) mee aan een proef met RuleXpress. Stelt de evaluatie op (met advies).

ICT
Gebruik RuleXpress

Kwaliteit(szorg)
Bewaakt de kwaliteit van de bedrijfsregels en feitmodellen.

HRM
Levert als teamspeler een actieve bijdrage aan de resultaten van het team, de afdeling/divisie/UWV en specifiek in zijn/haar rol als coach en meewerkend voorman.
Is aanspreekbaar op eigen functioneren en spreekt anderen aan op hun functioneren. Beveiliging & privacy Handelt conform de UWV richtlijnen en beleid ten aanzien van integriteit, beveiliging en privacy.

De senior regelanalist opereert in het IV-domein Informatiemanagement divisie Uitkeren / Programma e-Werken. Hij opereert binnen de kaders van IV en de doelstellingen van zijn organisatieonderdeel. Hij zoekt hiertoe de samenwerking met collega’s binnen zijn team, maar ook binnen de kernfunctie en het IV-domein. De senior regelanalist heeft regelruimte om zelfstandig initiatieven te ontwikkelen.
Vakinhoudelijke competenties.  Functioneert op academisch werk- en denkniveau.  Opleiding bedrijfskunde, bestuurlijke informatiekunde of vergelijkbare opleiding op Academisch- of HBO-niveau.  Integrale methodische benadering (scopafijth ) bij onderzoek en advisering, gebruik makend van betreffende methoden, technieken en gereedschappen.  Toont adviesvaardigheden, die nodig zijn voor het uitbrengen van adviezen aan opdrachtgevers/management/directie.  Kent en gebruikt de theorieën, methoden en instrumenten van zijn specialistisch vakgebied en heeft kennis van andere specialismen  Minimaal 3 jaar ervaring als senior adviseur op het vakgebied organisatie en informatievoorziening.  Diepgaande kennis van het opstellen van bedrijfsregels volgens de richtlijnen van RuleSpeak.  Ervaring met het opstellen van bedrijfsregels vanuit wet- en regelgeving.  Grondige kennis van de mogelijkheden van RuleXpress.  Ervaring met het coachen van medewerkers bij het opstellen van bedrijfsregels.  Ervaring met het opleiden van medewerkers in het opstellen van bedrijfsregels volgens de richtlijnen RuleSpeak.  Ruime ervaring met het werken met RuleXpress.  Ruime ervaring met het opstellen van bedrijfsregels volgens de richtlijnen van RuleSpeak.  Bekend met de beginselen van de architectuur en inrichtingsprincipes.  Kennis van het ICT vakgebied in het bijzonder op aan de functie gerelateerde aspecten.  Bekend met methoden van projectmatig werken.
Op het gebied van de organisatie kent de medewerker:  De missie en bedrijfsdoelstellingen van UWV,  Globaal de wetgeving en organisatie van de Sociale Zekerheid en specifiek de plaats van UWV in de keten,  Op hoofdlijnen de organisatie van UWV.

UWV zoekt een Senior regelarchitect/regelanalist die een klein team coacht bij het opstellen van bedrijfsregels volgens de richtlijnen van RuleSpeak, hen opleidt in RuleSpeak en tevens zelf meewerkt aan het opstellen van de bedrijfsregels.

CV eisen Maximaal 7 pagina's

EISEN

0 U dient één referentie van een relevante opdracht in. Deze moet u opnemen in uw cv en als één document uploaden. U vermeldt opdrachtgever, tel.nr, begin/ einddatum (niet ouder dan 1 jaar), uur per week, omschrijving werkzaamheden en opdracht/resultaat.Keuzemogelijkheden

Ruime ervaring met het opstellen van bedrijfsregels volgens de richtlijnen van RuleSpeak
Ruime ervaring met het werken met RuleXpress
Ervaring met het opleiden van medewerkers in het opstellen van bedrijfsregels volgens de richtlijnen RuleSpeak
Ervaring met het coachen van medewerkers bij het opstellen van bedrijfsregels
Grondige kennis van de mogelijkheden van RuleXpress Te beantwoorden door aanbieder
Ervaring met het opstellen van bedrijfsregels vanuit wet- en regelgeving
0 Diepgaande kennis van het opstellen van bedrijfsregels volgens de richtlijnen van RuleSpeak
Kennis van de mogelijkheden van RMS (van Rulemanagementgroup) en TDM (van BiZZdesign)

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten