Projectleider

Opdrachtgever
CC Group
Geplaatst op
27-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Noord-Holland
Reacties
0
Bekeken
479
Status
Gesloten
Referentie
CC03171

Omschrijving

Arbeidsvoorwaarden

Startdatum

zsm

Verwachte einddatum

na 12 maanden

Optie op verlenging

mogelijk, maar nog niet bekend

Inzet

36 uur

Standplaats

regio Noord-Holland

Aantal posities

1

Wat ga je doen?

Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk inwoners kunnen participeren op de arbeidsmarkt, en daarmee het uitkeringenbestand te verkleinen, wordt in samenwerking met de Adviesraad Werk en Inkomen (voorheen de Cliëntenraad) een intensiveringsprogramma ontwikkeld. Het doel van het intensiveringsprogramma is tweeledig: enerzijds willen we ervoor zorgen dat zoveel mogelijk inwoners aan het werk en uit de bijstand blijven, anderzijds willen we een zo’n groot mogelijke uitstroom realiseren. Dat betekent zoveel mogelijk mensen met een uitkering in beweging krijgen en hier ook de mogelijkheden voor creëren. Het arbeidspotentieel moet zo maximaal worden genut.

Als projectleider werk je samen met vier collega’s aan het intensiveringsprogramma. Dit houdt in het opstellen en begeleiding naar de gemeenteraad toe alsmede het uitvoeren van het intensiveringsprogramma.

Naast het intensiveringsprogramma zal ook je advies gevraagd worden op het gebied van participatie voor arbeidsmarktontwikkeling en werkgeversdienstverlening op lokaal en regionaal niveau. Ook de aanvraag van de Vangnetregeling BUIG- behoort tot je taken .

Wie zoeken wij?

Minimaal afgeronde opleiding op HBO- niveau (20%)
Minimaal drie jaar werkervaring als projectleider in de afgelopen vijf jaar binnen het sociaal domein en specifiek op het terrein van de Participatiewet (30%)
Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen twee jaar met de genoemde werkzaamheden (bijvoorbeeld arbeidsmarktontwikkeling) (25%)
Aantoonbare werkervaring in een bestuurlijke en politiek gestuurde organisatie (20%)
Selectiegesprek in de tweede beoordelingsfase (5%)
Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan de genoemde criteria voldoet. Wordt aan het betreffende gunningscriterium voldaan dan wordt in de eerste beoordelingsfase het bijbehorende percentage geheel toegekend. De kandidaten worden vervolgens aan de hand van de scores die op de gunningscriteria zijn behaald gerangschikt. De tien
kandidaten met de hoogste score op de gunningscriteria gaan door naar de tweede beoordelingsfase. Bij een gelijke score is het uurtarief doorslaggevend om door te gaan naar de tweede beoordelingsfase.
In de tweede beoordelingsfase worden de cv’s van de betreffende tien kandidaten met elkaar vergeleken op basis van de gunningscriteria. De kandidaten die in deze vergelijking als beste worden beoordeeld, worden uitgenodigd voor een selectiegesprek, waarin wordt getoetst of de kandidaten voldoen aan de hierna te noemen competenties:

Binden en verbinden
Ondernemend, initiatiefrijk en creatief
Gevoel voor politieke en ambtelijke verhoudingen
Analytisch vermogen
In staat zijn een business case te bouwen
Goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden
In staat om beleid en uitvoering te verbinden
Schrijft helder en bondig
Goed onderlegd in sturing & monitoring van prestaties

Wie zijn wij?

De CC in onze naam is afgeleid van het begrip ‘carbon copy’. Transparantie in de dienstverlening, een flexibele vertaling van uw vraag, persoonlijke interactie, een ‘one-stop-shop’ voor uw IT-oplossingen: wij zijn ambitieus in het bieden van kwaliteit.
Wij houden ons bezig met eigen projecten en detachering binnen de ICT.

Onze missie is om de bedrijfsdoelstellingen van onze klanten te helpen realiseren door geïntegreerde systemen te ontwikkelen, die direct inzetbaar zijn, voldoen aan de verwachtingen en lang mee gaan, zodat de klant een degelijke “return on InvestmenT” ervaart.

Sluitingsdatum vacature

Op deze vacature kun je reageren tot 3 mei 2016 om 16.00 uur.
CV stuur je door in Word-formaat in de taal van de aanvraag
Een motivatie stuur je geschreven in de ik-vorm, waarin (puntsgewijs) wordt ingegaan op de aansluiting op de opdracht en functie-eisen
Uw beschikbaarheid (wanneer, hoeveel uur per week en eventuele vakantieplannen);
Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);
Tarief is een belangrijk onderdeel bij de beoordeling van de kandidaten, graag zo scherp mogelijk aanbieden.
N.B.

Bij het ontvangen van uw reactie gaan we er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend.
Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.
U zult van onze zijde altijd bericht ontvangen, ook wanneer wij u niet voor de onderhavige aanvraag zullen voorstellen bij onze opdrachtgever.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten