Strategisch coördinator Planning, Finance & Control

Intermediair
IP Staffing
Geplaatst op
26-04-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Rotterdam
Reacties
6
Bekeken
674
Status
Gesloten
Referentie
92160118

TOP-Opdrachtgevers

 • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Strategisch coördinator Planning, Finance & Control/ Switch

Functieomschrijving

Weet jij het management op heldere wijze inzage te verschaffen in de bedrijfsresultaten en van de benodigde bestuurlijke informatie te voorzien? Beschik jij over een sterk ontwikkeld analytisch vermogen, een kritische blik en weet jij feilloos potentiele risico’s te benoemen en een bijdrage te leveren aan het verbeteren van onze bedrijfsvoering? Ben jij in staat om planning, finance en control (PFC) van Switch verder vorm te geven? Word jij onze strategisch coördinator PFC bij Switch?

Als strategisch coördinator PFC geef je vorm aan het door het directieteam van Switch ontwikkelde beleid en adviseer je (de financieel directeur en het directieteam) over concernvraagstukken evenals beleidsmatige vraagstukken op gebied van planning & control, finance en BI. Je vertaalt het concernbeleid, naar beleid voor Switch en draagt zorg voor het opstellen en monitoren van het jaarcontract Switch. Je brengt een goede onderlinge werkrelatie tot stand met de concernstaf en externe stakeholders over PFC-aangelegenheden van Switch en weet gezamenlijk verbeteringen aan te brengen en issues op te lossen. Daarnaast ben je het inhoudelijk aanspreekpunt voor de adviseur PFC en de medewerker PFC.

Je werkt in een dynamische omgeving die volop in ontwikkeling is en nog verder vorm moet krijgen. Je hebt een frisse kijk op zaken en je beschikt over een gezonde dosis energie. Hiermee uitgerust speel je samen met jouw collega’s een rol van betekenis in de opbouw en professionalisering van Switch. Een uitgelezen kans voor een professional die toe is aan een volgende stap in zijn of haar loopbaan.

Functie-eisen
•Je hebt een wo-diploma, liefst in de richting van accountancy, bedrijfskunde of (bedrijfs)economie.
•Je beschikt over minimaal 5 jaar aantoonbare kennis van en ervaring met (complexe) PFC-werkzaamheden, bij voorkeur binnen de rijksoverheid.
•Het is een pre als je beschikt over ervaring met het aansturen van (kleinere) teams van professionals.

Jouw competenties?
De processen en producten binnen een PFC-werkveld hebben geen enkel geheim voor je en jij bent als geen ander in staat om beleid te vertalen naar de operatie. Je weet jouw gedachten en ideeën, die zijn gebaseerd op kennis, kunde en ervaring op een plezierige manier voor het voetlicht te krijgen. En zo nodig kun je anderen overtuigen. Je begrijpt het krachtenveld waarin het directieteam zich beweegt en faciliteert hen vanuit jouw rol zo optimaal mogelijk, onder andere door kritisch mee te denken en tijdig de juiste sturingsinformatie te leveren. Je hebt er zichtbaar plezier in om je te bewegen in een organisatie waarin nog niet alles is vastgelegd en waar je in belangrijke mate kan bijdragen aan de uiteindelijke proces- én productinrichting ervan.

 • Analyseren

 • Creativiteit

 • Netwerken

 • Omgevingsbewustzijn

 • Samenwerken

 • Flexibiliteit

Werk-/denkniveau
Master/doctoraal

Afdeling
De Belastingdienst is in beweging en wil klaar zijn voor de toekomst. Dat betekent verandering en vernieuwing van werkzaamheden en voor mensen. Switch ondersteunt de transitie naar de Belastingdienst van de toekomst.

Switch is het nieuwe, tijdelijke organisatieonderdeel van de Belastingdienst waar medewerkers op termijn naar toe gaan van wie het werk - door uitvoering van de ‘Investeringsagenda Belastingdienst’- verdwijnt of sterk vermindert. Switch zorgt voor zinvol werk en ondersteunt de medewerkers door opleiding en begeleiding om dat werk te kunnen doen. En van daaruit begeleidt Switch deze medewerkers naar een nieuw perspectief, binnen of buiten de Belastingdienst. Een organisatieonderdeel in ontwikkeling, met korte lijnen, compact, wendbaar en zorgvuldig. Switch dus!

Standplaats

Rotterdam (Je moet bereid zijn te reizen)

Startdatum

9 mei 2016

Duur opdracht

4 tot 6 maanden

Aantal uur per week

36 tot 40 uur.

Ben je geïnteresseerd in deze functie dan ontvangen we graag je cv + motivatie beide toegespitst op de functie en een uurtarief inclusief reiskosten uiterlijk donderdag 28 april 10:00 uur.
Gesprekken vinden plaats op vrijdag 29 april tussen 13:30 en 16:00 uur.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


6 reacties

 • Datum
  26-04-2016 16:37
  Plaats
  Utrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  26-04-2016 17:12
  Plaats
  Nieuwegein

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  26-04-2016 22:01
  Plaats
  De Bilt

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  27-04-2016 11:45
  Plaats
  Berkel en Rodenrijs

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  27-04-2016 12:53
  Plaats
  den haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  27-04-2016 18:05
  Plaats
  Den Haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten