Ervaren Blackbelt / Projectmanager (operationeel)

Opdrachtgever
YER Interim Management Solutions
Geplaatst op
26-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
70/85
Op locatie
omgeving Amsterdam en Den Haag
Reacties
2
Bekeken
970
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2516 opdrachten

Omschrijving

Binnen de organisatie is men vorig jaar gestart met een groot verbeterproject, gericht op onder andere een uniforme manier van werken over de verschillende afdelingen en locaties van het bedrijf. Als Black Belt draag je sterk bij in het standaard maken van logistieke (en andere) werkprocessen en het zorgen dat deze standaard ook wordt geborgd/opgevolgd door de betrokken medewerkers en het management.
Er wordt gebruik gemaakt van verschillende methodieken, waarbij te denken is aan een combinatie van Lean, Training Within Industry (TWI) en Organisational Behavioural Management (OBM). Op basis van Lean-technieken met management en operationele teams draag je zorg om de standaard te ontwerpen en deze vervolgens op basis van TWI uit te rollen. OBM en Operationeel Management wordt ingezet om de nieuwe standaar manier van werken ook de te borgen.

De organisatie werkt verspreid over drie verschillende locaties in de regio Amsterdam/Den Haag. Het is een sterk dynamische versomgeving waar de operationele teams vaak al vroeg starten (rond 6.00 uur). Daarom zal je als Projectmanager soms vroeg aanwezig zijn om deze operationele teams te begeleiden bij het implementeren van de nieuwe werkprocessen. Je zal ook met regelmaat op meerdere vestigingen actief zijn, al heeft het de voorkeur om één vestiging te bedienen als primaire trekker.

Het invoeren van nieuwe werkprocessen maakt onderdeel uit van een groter programma binnen de organisatie, waar algehele efficiency and effectiviteit onder de loep worden genomen. Dit programma heeft betrekking op onder andere Kaizen- en VSM sessies, het begeleiden van trajecten die leiden tot doorbraakverbeteringen (DMAIC en Customer Journey/Lean) en het verzorgen van interne trainingen dan wel het ontwikkelen van intern trainingsmateriaal.

PROFIEL

 • WO werk- en denkniveau, aangevuld met relevante ervaring waarbij je standaardisatie processen succesvol hebt ingevoerd.

 • Je bent gecertificeerd Lean Expert/Lean Black Belt/Lean Six Sigma Black Belt en hebt tenminste 5 jaar ervaring in dit vakgebied

 • Je hebt ervaring in een industriële/logistieke omgeving en het direct samenwerken met operationele teams

 • Je bent sterk analytisch, maar bent goed in het schakelen tussen de werkvloer en het management

 • Ervaring als teamleider of shiftleader in een productie/logistieke ervaring is een pre, waarbij je ervaring hebt met het meekrijgen van medewerkers in een veranderende organisatie

 • Ervaring met trainen en implementeren van lean methodieken

 • Je hebt kennis van TWI of bent bereid dit snel op te doen (eigen investering)

Het gaat hier om een lange inzet van 1 jaar met optie tot verlenging!

Geinteresseerd? stuur mij je cv voorzien van motivatie en informatie omtrent je beschikbaarheid.

YER Interim Solutions
Nathalie Welter

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  26-04-2016 20:41
  Plaats
  Maastricht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  03-05-2016 12:03
  Plaats
  Breda

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten