Projectleider CRM

Opdrachtgever
Pro-Act IT
Geplaatst op
26-04-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Regio Zuid-Holland
Reacties
1
Bekeken
1110
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Beste Freelancer,
Hartelijk dank voor uw reactie. Wij hebben inmiddels de juiste kandidaat gesproken en voorgesteld bij onze opdrachtgever. Wij gaan ervanuit dat deze kandidaat de opdracht gaat vervullen. Keuze is gemaakt op basis van ervaring (ook in de betreffende branche), kennis, tarief en motivatie.
Wij nemen uw CV graag op in onze database zodat wij u bij aanvragen direct kunnen benaderen. Indien u hier bezwaar tegen hebt, dan vernemen wij dat graag.
Met vriendelijke groet,
Pro-Act IT


TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • WTS Detachering 28 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten
 • Novaccent 23 opdrachten

Omschrijving

Voor onze eindklant regio Zuid-Holland zoeken wij een Projectleider CRM.

Start

zsm

Inzet

10-12 uur per week

Duur

6 maanden, met optie op verlenging

Tarief

Marktconform

Als projectleider wordt je verantwoordelijk voor de aansturing van het IT-deelproject binnen het project CRM Alumni. Dit is een project dat tot doel heeft de relatie met de alumni te versterken en een cultuur te ontwikkelen van betrokkenheid, participatie en teruggeven. Hiervoor dient het CRM-systeem verbeterd te worden en persoonlijke omgeving ingericht te worden waarbij de interactie met de alumni vormgegeven kan worden.

Als projectleider rapporteer je functioneel aan de overall projectmanager CRM Alumni en hiërarchisch aan de manager Projectmanagement & Consultancy binnen de unit IT-Development.

Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van IT-resultaten op de volgende vlakken

 • Het coördineren van aanvullende IT (gerelateerde) werkzaamheden

 • Het bewaken en (laten) opleveren van IT-producten aan de beheer organisatie zodat acceptatie overdracht soepel verloopt.

 • Het begeleiden van een deelproject voor implementatie van de achterliggende Microsoft Dynamics infrastructuur. Ook ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de overall deelprojectplanningen, resourcing, voortgangsbewaking en rapportage.

Om de rol goed te kunnen vervullen ben je een zelfstarter, proactief, initiatiefrijk, een ervaren teamlead, leg je de verbinding en laat je mensen samenwerken. Tevens geef je duidelijk en effectief sturing en escaleer je wanneer noodzakelijk. Kwaliteitsbewustzijn staat hoog in je vaandel. Het is een uitdagend project in een complexe omgeving die volop in beweging is. Daarin resultaten kunnen bereiken door mensen verbinden en aan te spreken is van groot belang. Technisch / IT inzicht en kennis zijn een absolute noodzaak om de koppelingen binnen de IT afdeling te kunnen leggen en de schakel tussen het project en de delivery organisatie te kunnen zijn.

Je hebt aantoonbare ervaring in het managen van technisch (IT) complexe projecten en
aantoonbare projectmanagement ervaring in zowel de (semi-) overheid als in het bedrijfsleven. Daarnaast heb je aantoonbare ervaring met dergelijke projecten in het universitair onderwijs. Je bent communicatief vaardig en bent in staat om complexe
complexe zaken eenvoudig uit te leggen, en verschillende gremia mee kunnen nemen in de gang van zaken in het project. Je hebt ervaring met het begeleiden van een (deel) project voor het opschalen van een technische infrastructuur. Ook heb je technische (architectuur) kennis op hoofdlijnen in het bijzonder op het gebied van applicatie-integratie. De CRM-omgeving integreert de diensten uit verschillende applicaties in één platform. De projectleider kent deze techniek op hoofdlijnen en kan het gesprek hierover voeren met het realisatieteam en de architecten die bij het project betrokken zijn. Kennis en ervaring met het ontwikkelen via de SCRUM methodiek. Kennis en ervaring met de Microsoft Dynamics CRM technologie is een pre.

Functie eisen

Universitaire of HBO opleiding
Gecertificeerd in Microsoft Dynamics CRM
Minimaal 5 jaar ervaring projectmanager bij hoger onderwijsinstellingen
Minimaal 1 jaar ervaring als projectmanager bij een grote universiteit
Minimaal 3 jaar ervaring in system integratie-projecten
Minimaal 3 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics CRM
Minimaal 2 CRM-implementaties in het hoger onderwijs met koppelingen naar backoffice systemen en/of websites/portals

Deelnemers dienen rekening te houden met selectiegesprekken op 12 mei 2016 van 13:00 uur tot 16:00 uur.

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten het volledige cv waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie waarom hij/zij zichzelf geschikt acht voor deze functie.

Uw eventuele aanbieding mbt een kandidaat dient VOLLEDIG te zijn en voorzien te zijn van
– Naam
– Woonplaats
– Geboortedatum
– Beschikbaarheidsdatum
– Hoeveel uur per week
– Eigen medewerker of freelance
– Uurtarief ex BTW, inclusief reis-, parkeer- en verblijfkosten etc.
– Beperkingen/bijzonderheden

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  30-04-2016 00:12
  Plaats
  Utrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten