iOS native expert voor hulp met linking error

Freelancer
Sensi Media
Geplaatst op
27-04-2016
Periode
Binnen een week
Budget
< 250 euro
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
11
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hm, het is inmiddels "ineens" gaan werken. XCode...


TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Helion IT 161 opdrachten

Omschrijving

Voor een eigen app (Cordova, maar dat maakt niet uit verder) willen we PhoneRTC implementeren. De Cordova plugin die daarvoor is lijkt echter nogal outdated te zijn (Swift deprecation errors alom).

Die Swift errors hebben we er inmiddels zelf wel uitgestreken, maar de build blijft helaas falen op een linking error: een "missing symbol for architecture xxx", en we hebben geen idee waar we die zouden kunnen vinden (het zou een library die in de build phase gelinked moet worden moeten zijn denken we, maar welke? Er staan er tientallen en ze allemaal 1 voor 1 proberen gaat zoveel tijd kosten...)

Kortom, we zoeken iemand die echt "in" iOS en XCode zit en dit soort "vage" errors eerder heeft opgelost (en dus weet hoe hij/zij zoiets aan moet vliegen). Waarschijnlijk staat er ergens een belangrijk vinkje ofzo uit in XCode, maar geen idee welke... wij zijn verder totaal geen "Mac club".

NB de betreffende functie (_utf8_nextCharSafeBody) wordt aangeroepen in een precompiled binary, dus als-ie ueberhaupt verdwenen is dat iemand weet hoor ik 't ook graag, maar dan mogen we de C code gaan aanpassen en hercompileren... dus liever een simpeler oplossing :)

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten