Teamleider Facilitaire Zaken én Meewerkend Voorman

Intermediair
IQ Select B.V.
Geplaatst op
29-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Leidschendam-Voorburg
Reacties
4
Bekeken
220
Status
Gesloten

Omschrijving

Organisatie
Gemeente Leidschendam-Voorburg is een ambitieuze organisatie met ca 650 medewerkers die zich de komende jaren ontwikkelt naar een regie-organisatie. Veel van de taken die we nu nog als vanzelfsprekend zelf doen, worden dan geheel of gedeeltelijk door andere partijen gedaan, of we doen ze samen met anderen.

Als organisatie geven we vorm aan Het Nieuwe Werken: slimmer, efficiënter en effectiever werken, gebruik makend van nieuwe technologieën. Ons hypermoderne kantoor biedt alle mogelijkheden om optimaal te flexwerken (flexibel, tijd- en plaats onafhankelijk). Dit creëert nieuwe vormen van samenwerking, meer eigen verantwoordelijkheid; eigen creativiteit en oplossingsgerichtheid. Ook zoeken wij bewust de verbinding met elkaar. Dit alles doen we onder het motto: Vertrouwen, Verbinden en Verantwoordelijkheid.

De afdeling Facilitaire Zaken (FZ) zorgt, op verzoek van haar interne klanten, voor een kwalitatief hoogwaardige werkomgeving en de ondersteuning hiervan. Daarnaast verzorgt zij voor haar in- en externe klanten, op een zakelijke en goed geborgde manier, het beheer van het gemeentelijk vastgoed. Het team Contractbeheer en Onderhoud van de afdeling Facilitaire Zaken beheert, onderhoudt en exploiteert al het gemeentelijk vastgoed. Het betreft gebouwen, sportaccommodaties, verhuur gronden, ligplaatsen, etc. Het cluster kent vakspecialisten op het gebied van verhuur (juridisch), exploitatie (financieel) en sporttechnisch- en bouwkundig onderhoud. Ook is het contractbeheer voor de automatisering aan het cluster toevertrouwd. De medewerkers van het cluster werken in hoge mate zelfstandig aan de hun toebedeelde dossiers. Teamwork en onderlinge vervangbaarheid is echter ook geborgd.

Opdracht
Als teamleider én meewerkend voorman bestaan jouw dagelijkse werkzaamheden voor ca. de helft van de tijd uit de directe inhoudelijke aansturing van het team. Je zorgt voor duidelijkheid op de inhoud en schetst heldere kaders en richtlijnen. Daarnaast bewaak je de voortgang van de werkzaamheden.

Je weet wat er moet gebeuren en spreekt je medewerker daarop aan. Je weegt de individuele belangen van medewerkers af ten opzichte van de belangen van de afdeling en de organisatie. Ook betrek je medewerkers bij organisatieontwikkelingsvraagstukken en stimuleert hun professionele ontwikkeling. Je bent een uitstekende verbinder. Daarnaast ben je lid van het managementteam FZ.

Je bent een inhoudelijke vraagbaak én sparringspartner voor de medewerkers. Je hebt brede ervaring met het vastgoedbeheer en met voorkeur voor het gemeentelijk vastgoed. Daarnaast ben je en goede en stevige sparringspartner voor het afdelingshoofd FZ. Je ondersteunt en adviseert deze bij diverse vraagstukken. Flexibiliteit en een proactieve houding zijn hierbij de sleutelwoorden. De andere helft van de tijd behandel je zelf complexe inhoudelijke dossiers.

Een opdracht die je meekrijgt is om te toetsen hoe de werkbelasting wordt ervaren door de medewerkers. Je schrijft voor het afdelingshoofd FZ een helder en duidelijk voorstel hoe hiermee om te gaan.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  29-04-2016 16:19
  Plaats
  Amersfoort

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  01-05-2016 16:03
  Plaats
  Rotterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  18-05-2016 12:56
  Plaats
  DELFT

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  31-05-2016 10:04
  Plaats
  Den Haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten