Juridisch Adviseur Vastgoed

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
28-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Woerden
Reacties
0
Bekeken
360
Status
Gesloten
Referentie
IGB65116791

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

9-5-2016

Einddatum

1-8-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

16

Sluitingsdatum

3-5-2016 om 18:00 uur

Door het vertrek van een van onze medewerkers kunnen we een deeltaak (juridische ondersteuning woningbouwprojecten) op dit moment niet uitvoeren.

Je bent als projectmedewerker ondersteunend aan de projectleider van (middel)grote ontwikkelprojecten. Je voert de onderhandelingen met de marktpartij over kostenverhaal, intentieovereenkomsten en exploitatieovereenkomsten. En stelt de koopovereenkomsten en publiek-private samenwerkovereenkomsten op. Je bent in staat op strategisch niveau mee te denken in het projectteam en bent in staat vakinhoudelijk en bestuurlijk sensitief te opereren.

Functie-eisen

 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie

  • Afgeronde opleiding HBO MER/OGM/Recht of Universiteit Recht

  • Specifieke vakkennis

  • kostenverhaal ihkv grex-wet overeenkomsten,

  • grondverkoopovereenkomsten concipiëren

  • huurovereenkomsten concipiëren

  • gemeentewet

  • basiskennis van BTW, Vpb en overdrachtsbelasting

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten