Packaging Project Engineer (m/v)

Opdrachtgever
Sweco Belgium nv
Geplaatst op
30-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Antwerpen (belgie)
Reacties
1
Bekeken
233
Status
Gesloten

Omschrijving

Jobinhoud
Verantwoordelijk voor de implementatie/het opstarten van nieuw equipment in bestaande verpakkingslijnen (van A tot Z) in de farmaceutische sector. Het betreft verschillende kleinschalige projecten, afgewisseld met meer gecompliceerde projecten, die op tijd en binnen budget afgewerkt moeten worden. Coördineren en ondersteunen van contractors en technici in hun dagelijkse taken. Coördineren van de testing- en kwalificatie-activiteiten (de validatie protocollen en rapporten worden geschreven door het validatie departement). Coördineren van gerelateerde activiteiten zoals technische training voorzien, technische info aan het onderhoudsdepartement doorgeven, …

Ervaring
Master of Bachelor Electrotechnieken met minstens 2 jaar ervaring in een verpakkingsomgeving. Zich thuis voelen in een dynamische omgeving, die veel samenwerking met andere disciplines vereist. Hands-on zijn met zeer goede interpersoonlijke, onderhandelings- en faciliterende vaardigheden. Ervaring met de volgende verpakkingstechnologieën is een voordeel: laser printing, track & trace concepts, vision systems zoals OCV & OCR, labelling equipment, … Sterke oplossings- en analytische vaardigheden om probleemsituaties aan te pakken, te corrigeren en te voorkomen. Vertrouwd zijn met de Q&C vereisten gerelateerd aan productie- en verpakkingssystemen. Bereid zijn om tot 20% van de tijd te reizen.

Talen
Nederlands, Engels

Periode
1 jaar

Regio
Antwerpen

Interesse?
Laat je gegevens na en wij nemen snel contact met je op.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    03-05-2016 21:51
    Plaats
    Ede

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten