Project Engineer M/P (m/v)

Opdrachtgever
Sweco Belgium nv
Geplaatst op
30-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Antwerpen (belgie)
Reacties
0
Bekeken
200
Status
Gesloten

Omschrijving

Jobinhoud
Coördinatie van multidisciplinaire onderhoudsprojecten in een productieomgeving in samenwerking met collega’s van andere disciplines en andere belanghebbenden. Scope beschrijving maken, impact op verschillende disciplines inschatten. P&ID opstellen op basis van deze scope (samen met de andere disciplines). Zowel voor engineering als uitvoering een budgetraming maken. Offertes aanvragen en vergelijken. Detail engineering en lastenboeken opstellen. Aansturen van engineering op kantoor. Projectplanning opzetten, werfopvolging, dagelijks schrijven van werkvergunning. Voortgangsrapportages maken, urenverantwoordingen opmaken en projectdossier opleveren. Rondgang bij indienstname houden en opstellen punchlist.

Ervaring
Industrieel ingenieur met ervaring in industriële process/piping met kennis van PED en stressberekeningen. In staat zijn om zelfstandig een piping dossier samen te stellen. Ervaring met conceptueel ontwerp, rekening houdend met de omstandigheden van de support, flexibiliteit, veiligheid, het onderhoud en budget.

Talen
Nederlands, Engels

Periode
1 jaar

Regio
Antwerpen

Interesse?
Laat je gegevens na en wij nemen snel contact met je op.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten