Teamcoördinator Onderhoudsafdeling (m/v)

Opdrachtgever
Sweco Belgium nv
Geplaatst op
30-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Antwerpen (belgie)
Reacties
0
Bekeken
500
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2528 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Jobinhoud
Ondersteunen, faciliteren en coördineren van bestaande randprocessen in een team van een 20-tal meet- en regeltechnici, zoals calibratieproces van meettoestellen, projectintegratieproces, werkafhandelingsproces, terugvoer van materialen, opvolgen en inplannen van secundaire opdrachten, ondersteuning bij het bewaken van competenties, bewaken van levensduur onderhoud van gekwalificeerde onderdelen, bevoorradingsproces, integratie nieuwe werkpraktijken in het team, …

Ervaring
Ruime ervaring als organisator-coördinator-planner in een industriële omgeving, bij voorkeur in een onderhoudsafdeling. Zich snel kunnen inwerken in een nieuwe complexe omgeving. In staat zijn om een coachende, faciliterende rol aan te nemen en zaken op lange termijn te zien. Diplomatische teamspeler, die oplossingsgericht is. Vertrouwd zijn met meet- en regeltechnieken met nadruk op meting van fysische grootheden, signaalverwerking, analoge elektronica en regelkringen.

Talen
Nederlands, Engels, Frans

Periode
Langdurig

Regio
Antwerpen

Interesse?
Laat je gegevens na en wij nemen snel contact met je op.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten