Technisch manager MIRT

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
29-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Arnhem
Reacties
0
Bekeken
421
Status
Gesloten
Referentie
IGB65229197

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2570 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een technisch manager met ervaring met het coördineren van de werkprocessen in het kader van complexe projecten.

Wie?

Onze opdrachtgever is een provincie. Ruim 1100 medewerkers werken op diverse beleidsterreinen samen aan een beter en mooiere provincie voor bijna 2 miljoen inwoners. De grootste provincie van Nederland is als overheidsorganisatie en als werkgever sterk in ontwikkeling.

U bent werkzaam voor de MIRT-verkenning Varik-Hasselt. Op 5 november 2015 hebben Rijk en regio in het bestuurlijk overleg MIRT landsdeel Oost besloten een MIRT-verkenning te starten naar een hoogwatergeul langs Varik-Heesselt. Deze verkenning wordt voorjaar 2018 afgerond met een voorkeursbesluit.

Trekker van de verkenning is de provincie Gelderland, in nauwe samenwerking en afstemming met het waterschap Rivierenland, gemeente Neerijnen, ministerie van I&M en Rijkswaterstaat. Dan wordt zeker of de hoogwatergeul er komt en zo ja hoe hij er globaal uit komt te zien.

Tegelijkertijd is waterschap Rivierenland in het kader van het HWBP bezig met een verkenning naar de dijkverbetering in het traject Tiel-Waardenburg (TiWa), gelegen in dijkring 43 en in zijn geheel bijna 20 kilometer lang, waarvan momenteel 12,5 kilometer is afgekeurd. Op basis van de nieuwe normering wordt verwacht dat nagenoeg het gehele traject wordt afgekeurd. Dit dijkvak grenst op 2 punten aan de geul.

U staat in uw rol als technisch manager aan het begin van alle technische aspecten binnen het project Varik-Heesselt.

 

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U besteed belangrijke delen van het werk uit aan externe partijen.

 • U stuurt en controleert deze partijen op hun te leveren advieswerk dan wel daadwerkelijk te realiseren producten.

 • U zet de onderzoeken uit, begeleidt deze en weet de resultaten op een juiste wijze te interpreteren zodat u ze kunt (doen) toepassen in rekenmodellen, zettings- en stabiliteitsberekeningen.

 • U bent naast u inhoudelijke kennis in staat om te schakelen naar een bredere blik over de technische aspecten heen.

 • U ondersteunt, controleert en begeleidt de technische aspecten binnen het project, zet lijnen uit en u rapporteert daarover.

Eisen

 • U beschikt over minimaal een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van civiele techniek.

 • U hebt minimaal 5 jaar ervaring (opgedaan tussen 2008-2016) met het (mede) coördineren van de werkprocessen in het kader van complexe projecten.

 • U hebt minimaal 2 jaar ervaring (opgedaan tussen 2010-2016) met het controleren en begeleiden van de technische en geotechnische vraagstukken in infrastructurele, (land)inrichtingsprojecten en/of dijkopgaven in de planvoorbereiding en planuitwerking.

 • U hebt minimaal 2 jaar ervaring (opgedaan tussen 2010-2016) met het ontwerpen van waterkeringen en constructieve elementen.

 • U bent bekend met het werken in projectteams volgens het IPM-model.

Waar?

Arnhem

Wanneer?

De functie is per juli parttime beschikbaar voor 24-32 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind juni 2017, met optie tot verlenging. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

 

Hoe?

Reageer vóór dinsdag 24 mei aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten