Senior Projectleider Dynamics CRM

Intermediair
Computer Futures
Geplaatst op
29-04-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Rotterdam
Reacties
1
Bekeken
989
Status
Gesloten
Referentie
CF-12474900_1461936673

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2535 opdrachten

Omschrijving

Inhoud

Als projectleider wordt je verantwoordelijk voor de aansturing van het IT-deelproject binnen het EUR project CRM Alumni. Dit is een project dat tot doel heeft de relatie met de alumni te versterken en een cultuur te ontwikkelen van betrokkenheid, participatie en teruggeven. Hiervoor dient het CRM-systeem verbeterd te worden en persoonlijke omgeving ingericht te worden waarbij de interactie met de alumni vormgegeven kan worden. Als projectleider rapporteer je functioneel aan de overall projectmanager CRM Alumni en hiërarchisch aan de manager Projectmanagement & Consultancy binnen de unit IT-Development. Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van IT-resultaten op de volgende vlakken:

* Het coördineren van aanvullende IT (gerelateerde) werkzaamheden
* Het bewaken en (laten) opleveren van IT-producten aan de beheer organisatie zodat acceptatie overdracht soepel verloopt.
* Het begeleiden van een deelproject voor implementatie van de achterliggende Microsoft Dynamics infrastructuur. Ook ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de overall deelprojectplanningen, resourcing, voortgangsbewaking en rapportage.
* Om de rol goed te kunnen vervullen ben je een zelfstarter, proactief, initiatiefrijk, een ervaren teamlead, leg je de verbinding en laat je mensen samenwerken. Tevens geef je duidelijk en effectief sturing en escaleer je wanneer noodzakelijk. Kwaliteitsbewustzijn staat hoog in je vaandel. Het is een uitdagend project in een complexe omgeving die volop in beweging is. Daarin resultaten kunnen bereiken door mensen verbinden en aan te spreken is van groot belang. Technisch / IT inzicht en kennis zijn een absolute noodzaak om de koppelingen binnen de IT afdeling te kunnen leggen en de schakel tussen het project en de delivery organisatie te kunnen zijn. Competenties

* Gecertificeerd in Microsoft Dynamics CRM (gebruiks- of overzichtsniveau). (MUST)
* Aantoonbare ervaring in het managen van technisch (IT) complexe projecten
* Aantoonbare projectmanagement ervaring in zowel de (semi-) overheid als in het bedrijfsleven
* Aantoonbare ervaring met dergelijke projecten in het universitair onderwijs is een pre.
* Aantoonbare communicatieve vaardigheden. De projectleider moet in staat zijn om complexe zaken eenvoudig uit te leggen, en moet verschillende gremia van de EUR mee kunnen nemen in de gang van zaken in het project.
* Aantoonbare ervaring met het begeleiden van een (deel) project voor het opschalen van een technische infrastructuur.
* Technische (architectuur) kennis op hoofdlijnen in het bijzonder op het gebied van applicatie-integratie. De CRM-omgeving van de EUR integreert de diensten uit verschillende applicaties in één platform. De projectleider kent deze techniek op hoofdlijnen en kan het gesprek hierover voeren met het realisatieteam en de architecten die bij het project betrokken zijn.
* Kennis en ervaring met de Microsoft Dynamics CRM technologie.
* Kennis en ervaring met het ontwikkelen via de SCRUM methodiek.

Inzet De inzet is gemiddeld 10 tot 12 uur per week. Navraag van referenties kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. De werkzaamheden starten zo spoedig mogelijk en zijn op basis van een contract voor minimaal zes maanden. Deelnemers dienen rekening te houden met selectiegesprekken op 12 mei 2016 van 13:00 uur tot 16:00 uur.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  04-05-2016 14:55
  Plaats
  Den Hoorn (ZH)

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten