Ervaren Inkoper

Opdrachtgever
AEVES BV
Geplaatst op
01-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
2
Bekeken
789
Status
Gesloten
Referentie
KBT-AVS 06

Omschrijving

Ervaren Inkoper – De Rechtspraak (Utrecht)

INTRODUCTIE
Voor De Rechtspraak in Utrecht is Aeves opzoek naar een ervaren inkoper. Heb je ervaring en affiniteit met huisvesting gerelateerde inkopen? Ben je daarnaast een onderhandelaar pur sang, die kan sturen op goede (prijs)afspraken en werk je als inkoper graag samen met leveranciers, klanten en jouw collega's? Dan zijn we opzoek naar jou, reageer nu!

ORGANISATIE
De Rechtspraak professionaliseert zijn bedrijfsvoering. Om de kwaliteit en de efficiency van bedrijfsvoeringprocessen te optimaliseren zijn deze processen ondergebracht in het Landelijk Dienstencentrum voor de Rechtspraak (LDCR). Hierbij gaat het onder meer om de financiële administratie, de inning van griffierechten, de inkoopfunctie, een aantal HRM-taken en de informatievoorziening van en voor de gerechten. De focus van het LDCR is gericht op een klantgerichte en efficiënte dienstverlening met een hoge kwaliteitsstandaard. Het LDCR weet zich als shared service center voor de Rechtspraak in positieve zin te onderscheiden door een constructief samenspel met de afnemers van de diensten van het LDCR en door een permanente focus op de innovatie van bedrijfsvoeringprocessen. De medewerkers van het LDCR kenmerken zich door: klantgerichtheid, betrokkenheid en flexibel gedrag.

Het team
Het team inkoop bestaat uit drie subteams: medewerkers inkoop, inkopers en een senior inkoper. Binnen deze teams bestaat een indeling in regio's en inkoopcategorieën, waarbij ieder zijn eigen regio en categorie heeft, maar waarbij iedereen elkaar kan vervangen en ondersteunen waar nodig. De afdeling is volop bezig de inkoopdienstverlening naar de gerechten en de landelijke diensten verder te professionaliseren.

FUNCTIE
Als inkoper ben je verantwoordelijk voor de inkoop van de Rechtspraak op tactisch/operationeel niveau. Daarvoor onderhoud je nauwe contacten met klanten en leveranciers. Je bent aanspreekpunt en adviseur voor vragen uit de regio en de inkoopcategorieën waar jij aan verbonden bent. We hebben op dit moment een vacature voor een inkoper die affiniteit heeft met huisvesting gerelateerde inkopen, zoals kleine verbouwingen.

Ook adviseer je de gerechten en landelijke diensten over de jaarplanning met betrekking tot de inkoop. Als inkoper zorg je graag voor een goede kwaliteit van de inkoopdienstverlening; dit doe je door onder andere bijdrages te leveren aan de leveranciersstrategieën in het werkveld en door voorstellen te doen voor het optimaliseren van de inkoop en de processen die daaromheen plaatsvinden.

Tenslotte ben je verantwoordelijk voor het managen van de contracten die zijn opgesteld met klanten en leveranciers. Je bent een onderhandelaar die kan sturen op goede (prijs)afspraken en je werkt daarin als echte teamspeler samen met de leveranciers, je klanten en je collega's. Klantgerichtheid is voor jou je tweede natuur; je bent dienstverlenend ingesteld, denkt mee met de klant, bent praktisch en oplossingsgericht en weet alles zo vlot mogelijk te laten verlopen. Je staat open voor nieuwe ontwikkelingen en past je gemakkelijk aan.

FUNCTIE-EISEN
Als Inkoper ben je zeer nauwkeurig en werk je geordend. Om deze functie op goed niveau te kunnen uitvoeren, vragen wij:

 • Een afgeronde HBO opleiding (Bedrijfskunde en management, Bedrijfs- of commerciële economie, Facility Management)

 • Een aanvullende opleiding op het gebied van Inkoop (bij voorkeur NEVI 1 en 2)

 • Minimaal drie jaar ervaring als zelfstandig inkoper

 • Ervaring met huisvesting gerelateerde inkoopvraagstukken, zoals verbouwingsprojecten, is een pre

 • Kennis van de taak, organisatie en de werkwijze van de Rechtspraak (is een pre)

 • Pro-activiteit en dienstverlenend vermogen, werken in teamverband, sterke organisatorische en communicatieve (tevens schriftelijk) vaardigheden.

AANBOD

 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden / tarief.

 • Standplaats: Utrecht

 • Start: z.s.m. t/m 31 oktober 2016 (incl. mogelijkheid tot verlenging van 2x 3 maanden)

 • Inzet: op Detachering- of zzp-basis, 32-36 uur per week

 • VOG-screening verplicht

S.v.p. reageren voor 10 mei.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  01-05-2016 21:20
  Plaats
  Nederhorst den Berg

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  02-05-2016 12:59
  Plaats
  Eindhoven

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten