Projectleider civiele techniek

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
02-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
289
Status
Gesloten
Referentie
IGB65413032

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2528 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een projectleider civiele techniek met kennis van maaiveldinrichting en infrastructuur en ervaring binnen een grootstedelijke omgeving.

Wie?

Onze opdrachtgever is een gemeente in Noord-Holland.

Het Ingenieursbureau is de partner binnen de gemeente op het gebied van inkoop, techniek en projectrealisatie in grond-, weg- en waterbouw. Zij zijn lead buyer voor de fysieke sector en hebben expertise op het gebied van civiele constructies, water en deltatechnologie, stedelijke inrichting en milieu, infrastructuur en verkeersadvies en project- en contractmanagement. De belangrijkste opgave is het realiseren van projecten in de openbare ruimte van de gemeente, van idee tot en met de uitvoering.

Naast een schat aan specialistische kennis heeft het Ingenieursbureau een breed inzicht in maatschappelijke processen, overheidsorganisatie en bestuurlijke procedures, zowel op het gebied van besluitvorming als regelgeving. Het Ingenieursbureau heeft 500 medewerkers en valt onder het cluster Ruimte en Economie van de gemeente.

De opdrachtgever is op zoek naar een projectleider voor civieltechnische projecten op het gebied van infrastructuur en inrichting van de openbare ruimte.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U stuurt civieltechnische projecten aan vanaf planvorming tot en met de uitvoering en bent verantwoordelijk voor alle (GROTICK) aspecten van het project.

 • U communiceert hierover met de opdrachtgevers.

 • U stuurt naast uw projectteam ook externe partijen aan voor het opstellen van engineering-producten.

 • U voert de werkzaamheden uit binnen het Team Maaiveld Centrum & Noord. De complexiteit van de projecten zit soms in de techniek, soms in de drukke omgeving, soms in de belangen van betrokken partijen en meestal in alle 3.

 • U leidt mogelijk ook projecten in andere delen van de stad dan Centrum en Noord.

Eisen

 • U beschikt minimaal over een afgeronde hbo-opleiding Civiele Techniek, Weg- en Waterbouw of vergelijkbaar.

 • U hebt minimaal 8 jaar ervaring op het gebied van maaiveldinrichting en infrastructuur, waarvan tenminste de afgelopen 2 jaar als projectleider.

 • U hebt de afgelopen 5 jaar gewerkt aan projecten in een complexe, grootstedelijke omgeving.

 • U hebt bij voorkeur minimaal 2 jaar recente kennis van en ervaring met de procedures van het Amsterdamse ‘coördinatiestelsel werken aan de weg’.

Waar?

Regio Amsterdam

Wanneer?

De functie is vanaf begin juni fulltime beschikbaar voor 36 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind mei 2017. Na gebleken geschiktheid behoort indiensttreding bij de opdrachtgever tot de mogelijkheden. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

Trefwoorden

Gemeente, civiele techniek, infrastructuur, milieu, civieltechnische projecten, openbare ruimte, maaiveldinrichting, maaiveld, projectleider, GWW

 

Hoe?

Reageer vóór dinsdag 10 mei aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten