Toezichthouder beheer openbare ruimte

Intermediair
IT Recruitment
Geplaatst op
03-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
OIdebroek
Reacties
1
Bekeken
339
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2560 opdrachten

Omschrijving

Organisatie
Oldebroek ligt op de Noord Veluwe en heeft 23.000 inwoners. Onze gemeente bestaat uit zes dorpskernen, elk met hun eigen identiteit en kenmerken. Wij zijn trots op onze betrokken gemeenschap, actief in verenigingsleven en maatschappelijke organisaties. Met rust, ruimte en een afwisselend landschap bieden wij volop mogelijkheden voor ontspanning en recreatie.

Werkzaamheden
De werkzaamheden zijn ontstaan bij de eenheid Beheer en Uitvoering, bij het team handhaving, toezicht en beheer openbare ruimte. Het taakaccent ligt bij het uitvoeren van controles op het gebied van reclame en bewoning. Het team is op zoek naar een enthousiaste toezichthouder.

Het team
Het team Handhaving, toezicht en beheer is onderdeel van de eenheid Beheer & Uitvoering en heeft 25 medewerkers. Zij zetten zich in voor uitvoerende en (juridische) handhavingswerkzaamheden in de openbare ruimte. Klantcontacten vinden veelal indirect plaats en zijn vooral gericht op (groepen in) de samenleving. De uitvoering is vooral gericht op ontwikkeling, beheer, onderhoud van de openbare buitenruimte en voor de handhaving op het gebruik hiervan. Ook handhaving en toezicht op het terrein van de omgevingsvergunningen vallen onder deze eenheid. Al deze werkzaamheden vinden plaats binnen de context van Oldebroek voor Mekaar.

De taken
-Je voert controles uit op het gebied van reclame en bewoning. Voor het onderdeel reclame geldt dat onlangs een nieuw reclamebeleid is vastgesteld. Je voert zelfstandig controles uit op reclame-uitingen die niet voldoen aan dit reclamebeleid, maakt rapportages en verzorgt de eerste aanschrijving (constateringsbrief).
– Voor het onderdeel controle op bewoning gaat het om het zelfstandig uitvoeren van controles inzake permanente bewoning van recreatieverblijven, huisvesting van buitenlandse medewerkers en huisvesting van vluchtelingen. Je voert controles uit, maakt rapportages en verzorgt de nodige correspondentie.
Voor beide onderdelen geldt dat je nauw samenwerkt met je juridische collega’s. Mogelijk word je ook incidenteel ingezet voor het uitvoeren van controles op andere taakvelden.
De werkzaamheden zullen deels buiten kantooruren plaatsvinden.

Je CV
-Wij zoeken een ervaren toezichthouder die voorzien is van een adequate MBO-vooropleiding (bijvoorbeeld ABW I en II);
-Een toezichthouder die in het bezit is van rijbewijs B en de beschikking heeft over een eigen auto;
-Ervaring met het uitvoeren controles op genoemde gebieden is een must.
-Je hebt ervaring met het registratieprogramma Squit XO.
Je bent flexibel, omgevingsbewust en hebt gevoel voor bestuurlijke en politieke verhoudingen. Je hebt een uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, beschikt over overtuigingskracht en hebt een goed inlevingsvermogen.

Voldoe je aan de eisen? Neem dan snel contact met ons op. Wij zorgen voor een snelle afhandeling van de sollicitatie.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  03-06-2016 11:30
  Plaats
  Vessem

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten