Contractmanager

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
02-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
's-Gravenhage
Reacties
0
Bekeken
627
Status
Gesloten
Referentie
IGB65426500

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2516 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
Wij zoeken een contractmanager met ervaring met UAV-gc contracten in de GWW-sector voor een grootschalig infrastructureel project.

Wie?

Onze opdrachtgever is een provinciale overheid.

De provincie Zuid-Holland werkt samen met het Rijk en de gemeenten in de regio Holland Rijnland aan de verbetering van de Oost-Westverbinding tussen de A4 en Katwijk. Dit project RijnlandRoute is verdeeld in 3 contracten. Het tweede contract bestaat uit de verbreding van de N206 Tjalmaweg vanaf de Torenvlietbrug te Oegstgeest tot aan de kruising met de N441 Wassenaarseweg te Katwijk. De weg wordt hier verbreed van 2x1 naar 2x2 rijstroken. Tevens worden 2 ongelijkvloerse kruisingen gerealiseerd die bestaand Katwijk en de nieuwbouwwijk Locatie Valkenburg ontsluiten. Tot slot wordt ook een extra brug over de Oude Rijn gebouwd.

De verbreding van de N206 Tjalmaweg tussen Leiden en Katwijk is een onderdeel van de RijnlandRoute. De RijnlandRoute heeft tot doel de oost west verbinding tussen de A4 bij Leiden en de N206 bij Katwijk te verbeteren. In februari 2016 heeft de Raad van State de bezwaren tegen de RijnlandRoute ongegrond verklaard. Daarmee zijn het Provinciaal Inpassingsplan (PIP) en de Tracebesluiten onherroepelijk geworden.

De provincie bereidt samen met Rijkswaterstaat momenteel de realisatie van de RijnlandRoute voor. Daarbij is er voor gekozen het trace te verdelen over 3 contracten. Het deeltrace N206 Tjalmaweg vormt het tweede contract van de RijnlandRoute. De scope van dit contract bestaat uit de verbreding van de Tjalmaweg naar 2x2 rijstroken, ongelijkvloerse aansluitingen en een nieuwe brug over de Oude Rijn. Deze uitvraag richt zich op dit tweede contract voor de N206 Tjalmaweg.

De projectdoelstelling is het reconstrueren van de N206 Tjalmaweg conform PIP RijnlandRoute, evenals het realiseren van enkele voorinvesteringen ten behoeve van Rnet en projectlocatie Valkenburg.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U geeft leiding aan en in brede zin adviseren over het opstellen van het inkoopplan (inclusief aanbestedingstrategie en keuze contractvorm), de contractvoorbereiding en de aanbesteding.

 • U levert concrete tekstvoorstellen aan, beoordeelt conceptstukken en levert verbetervoorstellen aan.

 • U geeft leiding aan het opstellen van het uiteindelijke contract in samenwerking met de juridische adviseurs van de provincie.

 • U zorgt in samenwerking met de omgevingsmanager en de technisch manager voor het functioneel specificeren van eisen van stakeholders en laat deze in het contract opnemen.

 • U geeft leiding aan het inkoop- en contractbeheersingsteam.

 • U rapporteert aan de projectmanager N206 Tjalmaweg over voortgang werkzaamheden en risico’s.

 • U neemt deel aan het IPM-team N206 Tjalmaweg en bent sparringpartner voor de projectmanager.

Eisen

 • U hebt minimaal hbo werk- en denkniveau.

 • U hebt minimaal 8 jaar, specifiek 5 jaar ervaring als contractmanager van UAV-gc contracten in de GWW-sector.

 • U hebt ruime kennis van en ervaring met de voorbereiding, aanbesteding en uitvoering van aanlegprojecten in de GWW-sector.

 • U hebt ervaring met innovatieve aanbestedingsvormen zoals design, construct en maintenance en/of engineering en construct met een waarde van minimaal € 60 mln.

 • U hebt ervaring met het opstellen van D&C- / UAV-gc contracten.

 • U heb ervaring met het toepassen van risicogestuurd werken conform systeemgerichte contractbeheersing (SCB).

 • U hebt ervaring met het opstellen van EMVI-criteria of BVP.

 • U hebt ervaring met het uitvoeren van systeemaudits.

 • U hebt kennis van relevante wet- en regelgeving en (beleids)kaders.

 • U bent in bezit van een VCA-vol certificaat.

Waar?

Den Haag

Wanneer?

De functie is per direct parttime beschikbaar voor 32 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind mei 2018. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

Trefwoorden

Provincie, innovatieve aanbestedingsvormen, design, construct en maintenance, engineering en construct, UAV-gc contracten, EMVI, BVP, D&C-contracten, GWW, infrastructuur, aanlegproject, IPM, Rijnlandroute, Tjalmaweg, Leiden, Katwijk, N206, civiele techniek

Hoe?

Reageer vóór dinsdag 17 mei aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten