Interim Accountmanager New Business

Opdrachtgever
CED Interim Professionals
Geplaatst op
03-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Capelle aan den IJssel / geheel Nederland
Reacties
2
Bekeken
989
Status
Gesloten
Referentie
RV

Omschrijving

Wat ga je doen?
· Vanaf dag 1 krijg jij veel eigen verantwoordelijkheid en ben je veelal bezig met het proactief benaderen van prospects; acquisitie is een belangrijk onderdeel van jouw werkzaamheden.
· Jouw focus ligt op het genereren van new business en het bij elkaar brengen van vraag en aanbod op de interim arbeidsmarkt binnen het schade vakgebied (materieel en letsel).
· Je inventariseert potentiele klanten en je bouwt actief aan een relevant netwerk dat erop is gericht onze positie succesvol te versterken; ook binnen nieuwe marktgebieden.
· Je ziet mogelijkheden en benut de kansen om bij te dragen aan het succes van onze branche.
· Je bent in staat je eigen verkoopplan op te stellen binnen gestelde kaders.
· Je beheert de processen, verwachtingen en relaties.

Wat zijn jouw ‘musthaves’?
· Je hebt minimaal 2 - 3 jaar ervaring in een soortgelijke opdracht met aantoonbare resultaten op omzet en ebit.
· Je beschikt over een afgeronde commerciële opleiding.
· Je bent van nature een echte netwerker en je weet mensen te overtuigen.
· Je hebt een ondernemend karakter met veel passie en energie.
· Je bent fris, enthousiast en scherp op signalen en kansen in de markt.
· Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.
· Je hebt een hoge gun-factor, je bent zelfkritisch en kunt snel schakelen.
· Goede beheersing van Nederlandse taal, en bekend met de gebruikelijke, Office pakketten.
· Je woont bij voorkeur in Midden Nederland / Randstad.

Hoe kan je dag eruit zien?

07.30 uur: De dag begint

Vandaag start je vanuit huis en je hebt een interessante afspraak gepland bij die ene klant die je zo graag wilt toevoegen aan jouw portfolio.

07.50 uur: Je beantwoordt jouw mails waarna je je voorbereidt op jouw afspraak. Het gaat ten slotte om een mooie opdrachtgever wat bij het maken van een afspraak veel tijd en energie heeft gekost. Het gaat om een eerste new business afspraak dus je mag een presentatie geven. Na het voorbereiden lees je nog een aantal raamovereenkomsten van de huidige klanten door zodat je dit vanmiddag op kantoor kunt bespreken.

08.45 uur: Onderweg

Je vertrekt naar jouw eerste afspraak. Onderweg pleeg je nog een aantal zakelijke telefoontjes.

9.30 uur: Aankomst afspraak

Best een beetje spannend, maar je hebt je goed voorbereid; dat is het halve werk. Je vertelt de contactpersonen over CED Interim Professionals; wie zijn wij, wat doen we en waar staan we voor (welke visie dragen we uit). Vervolgens vertel je over de diverse mogelijkheden van externe inhuur. Aan het eind van de presentatie krijg je een interim opdracht mee voor een Senior behandelaar Personenschade.

11.00 uur: Onderweg

Vol enthousiasme stap je in de auto naar kantoor en bel je vanuit de auto alvast met Recruitment en enkele kandidaten die je al kent waarvan je weet dat ze beschikbaar zijn. 12.00 uur: Op kantoor
Je bespreekt de functie met jouw collega’s van Recruitment. Je wilt uiteraard binnen 48 uur dat goede profiel aan deze opdrachtgever voorleggen.

14.00 uur: Na de lunch op kantoor werk je nog even het gespreksverslag uit van jouw afspraak, plan je nieuwe afspraken en heb je overleg met jouw team.

17.30 uur: Voldaan rijd je naar huis, bel je vanavond nog even die ene kandidaat die overdag nauwelijks bereikbaar is en kijk je uit naar de dag van morgen.

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een uitdagende functie binnen een sterk groeiende organisatie. Naast een basis uurtarief bieden wij een variabele beloning gebaseerd op de resultaten (omzet en ebit). Verder een telefoonregeling en bovenal een prettige werksfeer.

Een referentiecheck kan gedurende de selectieprocedure plaatsvinden, evenals een onderzoek op social media. Voor benoeming is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

CED Interim Professionals is het aanspreekpunt voor organisaties in de verzekeringsbranche die voor korte of langere termijn behoefte hebben aan ervaren en gekwalificeerde medewerkers. CED Interim Professionals is onderdeel van CED European Claim Experts: al vele jaren de specialist op het gebied van schadeprocesmanagement. Onze focus op en kennis van het schade vak onderscheidt ons van andere aanbieders op deze markt. CED beschikt over de ideale mix aan diensten om schadegevallen effectief en voor alle betrokkenen verantwoord af te handelen.

Het betreft een opdracht voor 6 tot 12 maanden. Bij voorkeur fulltime, maar 32 uur is bespreekbaar.

Wij nemen alleen reacties in behandeling die voorzien zijn van een motivatie, actueel CV en uurtarief en via deze site verstuurd.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  05-05-2016 13:57
  Plaats
  Rotterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  15-06-2016 18:27
  Plaats
  Amersfoort

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten