Beleidsadviseur Welzijn

Intermediair
P.J.H. van Boheemen Consu
Geplaatst op
03-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
50
Op locatie
Nijkerk
Reacties
0
Bekeken
176
Status
Gesloten
Referentie
160502A

Omschrijving

Voor onze opdrachtgever, een non-profitorganisatie, is VBCI op zoek naar een Beleidsadviseur Welzijn

Algemeen

Standplaats: Nijkerk

​Startdatum: 16-05-2016

Einddatum

31-12-2016 (optie 2 maanden verlenging)

Uren per week

24

Opdrachtomschrijving

In het team Welzijn & Onderwijs zijn verschillende werkzaamheden belegd die erop gericht zijn alle inwoners (jong en oud, met en zonder beperkingen) mee te laten doen in de samenleving. Als beleidsadviseur vertaal je (landelijke en lokale) ontwikkelingen, leg je verbindingen met andere beleidsterreinen en adviseer je het college van B&W hierover. Naast dit advieswerk heb je veel contacten met maatschappelijke organisaties of initiatieven en denk je mee met ontwikkelingen in het werkveld. Op bepaalde inhoudelijke thema’s pak je de regie, bijvoorbeeld als opdrachtgever, projectleider of aanjager van initiatieven.

Als gevolg van de deelname van een aantal beleidsadviseurs aan de Dialoog “Samen aan Zet”, dit jaar en volgend jaar, wordt gezocht naar een collega die werkzaamheden kan overnemen van de huidige beleidsmedewerker(s). Je neemt werk uit handen voert zoveel mogelijk zelfstandig de taken uit, vaak gezamenlijk met andere collega’s of organisaties.

​Wat ga je doen?

•Accounthouderschap van maatschappelijk organisaties/ burgerinitiatieven. Je bent (mede) aanspreekpunt voor (vrijwilligers)organisaties op het gebied van welzijn en (informele) zorg. Denk aan:
•Het beoordelen en behandelen van subsidie aanvragen, bijwonen en input leveren aan inkoopoverlegen en voortgang van activiteiten bewaken (inhoudelijk en financieel);
•Meedraaien in werkgroepen of projecten en bijwonen/ beleggen van themabijeenkomsten in het veld. Je denkt mee met knelpunten of nieuwe initiatieven op het werkveld.
•Projectleider/ aanjager op diverse inhoudelijke thema’s. Op een aantal thema’s zijn verbeterpunten of ambities vastgesteld, waar dit jaar concrete resultaten op geboekt moeten worden. Denk aan de verbeteren/stimuleren van: ondersteuning van mantelzorgers, inspraak en medezeggenschap van cliënten, participatie van statushouders/vluchtelingen, stimuleren van sociale burgerinitiatieven in de wijk en verbeteren van de website/informatievoorziening.

Gunningscriteria (weging​

•Oleidingsniveau minimaal HBO, gericht op het vakgebied (30)
•Kennis van het sociaal domein/welzijn/participatie blijkend uit het feit dat in de afgelopen 3 jaar ervaring als adviseur is opgedaan binnen het sociaal domein (50)

​Wat zijn je kerncompetenties?

•communicatief sterk, zowel schriftelijk als mondeling;
•klantgericht;
•politieke sensitiviteit;
•resultaatgericht;
•zelfstandig en pro-actief
•projectmatig kunnen werken.

Herken je jezelf in bovenstaand functieprofiel en voldoe je aan alle eisen? Stuur dan direct jouw CV met begeleidend schrijven waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze functie.

De sollicitatiegesprekken worden gevoerd op vrijdag 13 mei 2016.

Heb je vragen over deze opdracht of over de selectieprocedure? Neem dan contact op met Johan Boekhoudt via Johan@vbci.nl.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten