Senior communicatieadviseur Verkeer en Openbare Ruimte

Intermediair
P.J.H. van Boheemen Consu
Geplaatst op
03-05-2016
Periode
Niet relevant
Uurtarief
60
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
18
Status
Gesloten
Referentie
160502C

Omschrijving

Voor onze opdrachtgever, een non-profitorganisatie, is VBCI op zoek naar een senior communicatieadviseur Verkeer en Openbare Ruimte.

Algemeen

Standplaats: Amsterdam

​Startdatum: Z.s.m.

Einddatum

01-01-2017 (optie 2 maanden verlenging)

Uren per week

24-28

Opdrachtomschrijving

Het lokale communicatieteam van Verkeer & Openbare Ruimte verzorgt de communicatie op strategisch, tactisch en operationeel niveau voor onderwerpen
als: verkeersveiligheid, tunnelbeheer, beheer en openbare ruimte, taxi, fiets, parkeerbeleid, gladheidsbestrijding, touringcar en andere (beleids)onderwerpen.
De beleidsafdeling Kennis en Kaders is de grootste opdrachtgever voor de communicatie-inzet bij Verkeer & Openbare Ruimte. Er is veel wisselwerking en
kennisdeling met de lokale communicatieteams van Ingenieursbureau en Parkeren.

We zoeken een senior communicatieadviseur op de bestuurlijk prioritaire dossiers fiets (16 – 20 uur) en verkeersveiligheid (8 uur)

​Wat ga je doen?

•Je bent strategisch gesprekspartner van de twee afzonderlijke programmamanagers.
•Je voert de communicatiestrategieën en –plannen voor genoemde dossiers uit en je bewaakt de reputatie van genoemde beleidsthema’s.
•Je bereidt (bestuurlijke) mijlpalen voor en pakt in samenwerking met de woordvoerder publicitaire kansen. Met name voor het thema fiets werk je samen met de communicatiecollega’s van de stadsdelen; daarin heb je het voortouw.
•Voor de thema’s verkeersveiligheid en fiets werk je op het onderdeel campagnes nauw samen met een collega communicatieadviseur (medewerker).
•Tot slot neem je op afroep deel aan programma- en projectoverleggen en genereer je via uiteenlopende offline en online kanalen ‘nieuws’ over de voortgang van de programma’s.

Gunningscriteria (weging​

•De kandidaat beschikt minimaal over aantoonbaar HBO/academisch werk- en denkniveau. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald HBO/WO diploma. Dit moet duidelijk blijken uit het cv.
•De kandidaat heeft in de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar werkervaring als senior communicatieadviseur bij een overheidinstelling. U dient deze ervaring specifiek te beschrijven en aantoonbaar te maken in het cv.
•De kandidaat heeft in de afgelopen 3 jaar minimaal 2 jaar werkervaring met communicatie in bestuurlijke en politieke processen. U dient deze ervaring specifiek te beschrijven en aantoonbaar te maken in het cv.
•De kandidaat heeft in de afgelopen 2 jaar ervaring opgedaan met omgevingscommunicatie in complexe projecten in de openbare ruimte. U dient deze ervaring specifiek te beschrijven en aantoonbaar te maken in het cv.

Wensen

•Heeft de aangeboden kandidaat in de afgelopen 5 jaar minimaal 2 jaar ervaring als senior communicatieadviseur in een G4 gemeente? Indien de kandidaat aan deze wens kan voldoen, dan dient dit duidelijk te blijken uit het cv.
• Is de kandidaat aantoonbaar in staat een complex dossier communicatief vorm te geven, en daarbij de behoeften vanuit de samenleving in het oog houden? Als u aan deze wens kunt voldoen dan beschrijft u dit in maximaal een half a4
•Is de kandidaat In staat resultaat te bereiken door samenwerken, creatieve en slimme uitvoerder, stevige gesprekspartner voor management en directie? Als u aan deze wens kunt voldoen dan beschrijft u dit in maximaal een half a4

​Wat zijn je kerncompetenties?

•Strategisch gesprekspartner
•Samenwerker
•Je kunt snel schakelen

Herken je jezelf in bovenstaand functieprofiel en voldoe je aan alle eisen? Stuur dan direct jouw CV met begeleidend schrijven waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze functie.

Heb je vragen over deze opdracht of over de selectieprocedure? Neem dan contact op met Johan Boekhoudt via Johan@vbci.nl.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten