Senior Financieel Adviseur

Opdrachtgever
Agium Financiele Detachering B.V.
Geplaatst op
02-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Regio Den Haag
Reacties
3
Bekeken
865
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Beste reageerders,

Hartelijk bedankt voor uw reactie. De geselecteerde kandidaten zijn inmiddels benaderd. Indien u niet bent benaderd betekent dit helaas dat u niet geselecteerd bent.

Succes met het vinden van een passende baan en wellicht kunnen we elkaar in de toekomst van dienst zijn.

Met vriendelijke groet,

Marit Meijer
Agium


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • Baker Tilly Berk NV 44 opdrachten

Omschrijving

Functienaam

Senior Financieel Adviseur

Locatie

Regio Den Haag

Duur

4 tot 6 maanden

Uren per week

24-32 uur per week

Sluitingsdatum vacature

16-05-2016 8.00

Organisatie

Onze opdrachtgever is een gemeentelijke instelling

Functiebeschrijving

Als strategisch financieel adviseur adviseer je het management, en de directie integraal op het bedrijfsvoeringsterrein. In voorkomende gevallen adviseer je het bestuur. Je geeft hen gevraagd en ongevraagd advies en je voert overleg met de vakafdelingen. Je werkt binnen een klantteam nauw samen met juridische, personeelsadviseurs en informatiemanagers om een integraal advies te kunnen geven.

 • Je adviseert de integraal manager / de directie / de programmamanagers in het kader van het opstellen van college- en raadsvoorstellen, verbonden partijen, gemeenschappelijke regelingen en projecten;

 • Je signaleert proactief risico´s, verbeter- en/of knelpunten en implementeert deze;

 • Je volgt en signaleert interne en externe ontwikkelingen en vertaalt de mogelijke financiële consequenties naar de te ondersteunen afdelingen / programma’s / projecten;

 • Je bewaakt en bevordert de integrale samenhang met betrekking tot de toepassing van instrumenten en beleid op bestuurlijk en concernniveau.

Functie-eisen

Je bent een ervaren strategisch financieel adviseur die stevig in zijn schoenen staat. Je hebt een breed blikveld, kunt integraal adviseren en je bent in staat om op een zeer klantgerichte manier te opereren als adviseur, je legt op een gemakkelijke en prettige wijze contacten en je kan door middel van een constructief overleg de zaken de juiste kant op te sturen. Je bent in het bezit van een bestuurlijke antenne. Je bent iemand die op het gebied van gemeentefinanciën initiatieven (mede) ontwikkelt en deze weet om te zetten in succesvolle oplossingen. Je hebt een pragmatische instelling, bent in staat de hoofdlijn te zien en te behouden, bent een sterke analyticus en je kunt omgaan met weerstand en belangentegenstellingen. Daarnaast heb je een flexibele, creatieve en proactieve werkinstelling en vindt het prettig om te opereren in een informele en sterk klantgerichte omgeving.

 • Je beschikt over een afgeronde WO opleiding in een bedrijfseconomische of financiële richting, aangevuld met relevante trainingen en opleidingen;

 • Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare relevante werkervaring als strategisch senior financieel adviseur binnen een non-profit, bij voorkeur een gemeentelijke organisatie.

 • Je hebt ervaring met het adviseren van directie en bestuur en je bent bekend met complexe gemeentelijke financiële regelingen.

 • Kennis van en ervaring binnen het sociaal domein is een pré.

Knock-out criteria / eisen

 • ‘Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat de kandidaat die de opdracht gegund krijgt zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten. Ditzelfde geldt voor een laptop cq iPad.

 • De kandidaat heeft minimaal 3 jaar relevante gemeentelijke ervaring in de afgelopen 5 jaar.

Heeft u interesse? Graag zien we uw CV, gerichte motivatie en uurtarief inclusief reiskosten (ex BTW) tegemoet.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  02-05-2016 16:27
  Plaats
  ZOETERMEER

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  03-05-2016 17:47
  Plaats
  WADDINXVEEN

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  08-05-2016 09:16
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten