Technisch Manager MIRT-verkenning

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
02-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Arnhem
Reacties
0
Bekeken
629
Status
Gesloten
Referentie
IGB65458553

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-07-2016

Einddatum

30-06-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24-32

Sluitingsdatum

20-05-2016 om 00:00 uur

Voor het Projectteam zijn wij op zoek naar een Technisch Manager. In je rol als Technisch Manager sta je aan het begin van alle technische aspecten binnen het project Varik-Heesselt. Je bent in staat om deze werkzaamheden zelf uit te voeren. Belangrijke delen van het werk besteed je uit aan externe partijen. Je stuurt en controleert deze partijen op hun te leveren advieswerk c.q. daadwerkelijk te realiseren producten. Je zet de onderzoeken uit, begeleidt deze en weet de resultaten op een juiste wijze te interpreteren zodat je ze kunt (doen) toepassen in rekenmodellen, zettings- en stabiliteitsberekeningen.

Naast je inhoudelijke kennis ben je ook in staat om te schakelen naar een bredere blik over de technische aspecten heen. Samenvattend ondersteun, controleer en begeleid je de technische aspecten binnen het project, zet lijnen uit en je rapporteert daarover.

 

Functie-eisen

 • beschikt aantoonbaar over minimaal een afgeronde HBO opleiding op het gebied van Civiele Techniek (harde eis).

  • beschikt aantoonbaar over minimaal 5 jaar ervaring (opgedaan in de periode 2008 - 2016) met het (mede) coördineren van de werkprocessen in het kader van complexe projecten (harde eis).

  • beschikt aantoonbaar over minimaal 2 jaar ervaring (opgedaan in de periode 2010 - 2016) met het controleren en begeleiden van technische en geotechnische vraagstukken in infrastructurele, (land)inrichtingsprojecten en/of dijkopgaven in de planvoorbereiding en planuitwerking (harde eis).

  • beschikt aantoonbaar over minimaal 2 jaar ervaring (opgedaan in de periode 2010 - 2016) met het ontwerpen van waterkeringen en constructieve elementen (harde eis).

  • beschikt over een flexibele instelling en is in staat om zowel zelfstandig maar ook als teamplayer inhoud te geven aan de rol van Technisch Manager.

  • beschikt over het vermogen om aan de hand van een goede analyse proactief en overtuigend te handelen en te rapporteren. 

  • ​zakelijk en resultaatgericht ingesteld en heeft een scherp oog voor kwaliteit. 

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten