Adviseur Financieel Beleid en Planning & Control

Intermediair
P.J.H. van Boheemen Consu
Geplaatst op
03-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
70
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
22
Status
Gesloten
Referentie
160502E

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Baker Tilly Berk NV 44 opdrachten

Omschrijving

Voor onze opdrachtgever, een non-profitorganisatie, is VBCI op zoek naar een Adviseur Financieel Beleid en Planning & Control

Algemeen

Standplaats: Amsterdam

​Startdatum: Z.s.m.

Einddatum

31-08-2016(optie vast dienstverband)

Uren per week

36

Opdrachtomschrijving

Bestuur en Organisatie is een strategische, hoogwaardige, flexibele, professionele en resultaatgerichte organisatie, die zich in de advisering en ondersteuning primair richt op het college, de burgemeester, de raad, de gemeentesecretaris en het gemeentelijk management team. Bestuur en Organisatie heeft als belangrijke taak de verbinding tussen bestuur, de stad en de gemeentelijke organisatie te ondersteunen en waar mogelijk te verbeteren. Dit vraagt om tweerichtingsverkeer, waarbij de korte afstand naar het bestuur en andere partners binnen de gemeente essentieel is. Bestuur en Organisatie heeft zes directies en afdelingen.

De directie Middelen en Control (DMC) is met circa 75 medewerkers verantwoordelijk voor de integrale vakinhoudelijke sturing op het gebied van Financiën en Control, Deelnemingen, Personeel en Organisatie en Inkoop. DMC voert de regie over gemeente brede vraagstukken op deze terreinen en is primair verantwoordelijk voor kaderstelling en control en de eerste advisering aan bestuur en ambtelijke top. De afdeling Financieel Beleid en Planning & Control (circa 20 medewerkers) is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en actueel houden van de financiële kaders en het realiseren (incl. bestuurlijk traject) van alle gemeentebrede P&C producten zoals de Jaarrekening en begroting.

​Wat ga je doen?

Het betreft een functie bij de afdeling Financieel Beleid en P&C van de Directie Middelen & Control (DMC) van de Gemeente Amsterdam. De kern van de
functie betreft het bijdrage aan de realisatie en regie op de totstandkoming van de Planning en Control producten (zoals bijv.de begroting 2017 en de
najaarsnota 2016). Tevens behoort desgevraagd tot de werkzaamheden het actualiseren van het financieel beleid (financiële verordening, beleidsnota's,
uitvoeringsnota’s en toepassingsregels). Verder is het belangrijk dat de nieuwe wet- & regelgeving (BBV) wordt vertaald naar de Amsterdamse situatie. Het
betreft in eerste instantie een interim-functie voor 3 maanden (met optie tot verlening van max. 3 x 2 maanden). Een vaste aanstelling is bij goed
functioneren bespreekbaar maar geen recht.

Gunningscriteria (weging​)

•De aangeboden kandidaat beschikt minimaal over een relevante WO-diploma.
•De aangeboden kandidaat heeft minimaal 2 jaar relevante werkervaring bij een gemeente, Planning & Control. U dient deze ervaringen specifiek te beschrijven en aantoonbaar te maken in het CV.

​Wensen

•De aangeboden kandidaat heeft reeds relevante ervaring met BBV wet en regelgeving. Wanneer de kandidaat deze ervaring heeft moet dit duidelijk aangegeven zijn op het CV.
•De aangeboden kandidaat heeft gevorderde kennis van en ervaring met Excel. U dient deze ervaringen specifiek te beschrijven en aantoonbaar te maken in het CV.
•De aangeboden kandidaat heeft ervaring met financiële Boekhoud/informatie systemen, bijv. JD Edwards/AFS. U dient deze ervaringen specifiek te beschrijven en aantoonbaar te maken in het CV.

Wat zijn je kerncompetenties?

•Communicatief sterk
•Uitstekende schrijfvaardigheden
•Teamspeler​

Herken je jezelf in bovenstaand functieprofiel en voldoe je aan alle eisen? Stuur dan direct jouw CV met begeleidend schrijven waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze functie.

Heb je vragen over deze opdracht of over de selectieprocedure? Neem dan contact op met Johan Boekhoudt via Johan@vbci.nl.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten