Backend developer OIS datapunt

Opdrachtgever
ICQ-Groep
Geplaatst op
03-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
65
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
374
Status
Gesloten
Referentie
20118928

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten

Omschrijving

Aanvraag 20118928 Tijdelijke inhuur

Voor de Gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een Backend developer OIS datapunt

Profiel Organisatie

Amsterdam is een unieke stad. Aantrekkelijk om te wonen, werken en studeren en toonaangevend als dynamische internationale metropool. Tegelijkertijd staat de stad voor een grote uitdaging. De snelle verandering van onze samenleving leidt tot nieuwe opgaven voor de stad.

Een van die opgaven is het beter en slimmer benutten van gegevens van en over de stad. OIS speelt hierin een belangrijke rol. OIS helpt de stad beter te begrijpen en verder te ontwikkelen, onder andere door het verzamelen en publiceren van statistische informatie over Amsterdam en het uitvoeren van beleidsonderzoek. In het Datalab van OIS komt alles samen: big data, onderzoek en innovatie.

OIS is een onderdeel van het Cluster Dienstverlening en Informatie van de gemeente Amsterdam en werkt intensief samen het onderdeel 'Basisinformatie' van de gemeente om de verschillende organisaties in de stad én hun eindgebruikers optimaal te bedienen.

Profiel Opdracht

OIS zoekt een ‘nieuwe generatie Backend developer' die aantoonbare ervaring heeft met Docker, Continuous Integration, Continuous Delivery en Devops in een enterprise omgeving.

Een Backend developer met aantoonbare kennis van Scrum, Gitflow, test-driven development, Django, Python, Angular, Leaflet, Postgress, Postgis, ElasticSearch (ELK), Big Data tools (Hadoop etc.), Mapserver (OGC), Openstack, Javascript, CSS, HTML5 en Open Source.

OIS zoekt een teamplayer die houdt van multi-disciplinair werken. Die denkt buiten standaard oplossingen en durft te experimenteren. Kritisch naar eigen en andermans werk kijkt en bestand is tegen een flinke werkdruk.

OIS zoekt een Backend developer die verantwoordelijkheid neemt, initiatief toont, ook zelfstandig kan opereren en de taal van techniek gemakkelijk kan overbrengen in het Nederlands aan zowel techneuten als leken.

De Backend developer zal in een multi-disciplinair Scrum team gaan werken aan de incrementele uitbreiding van het datapunt. De focus ligt op de 'backend' ten aanzien van de gebruikersinterfaces, datasets, systeemkoppelingen en nog nader te definiëren overige projecten.

Het Datapunt is al enkele maanden actief en zal vanaf 2016 flink gaan groeien. Bovengenoemde kennis, eigenschappen en kwaliteiten zullen worden getoetst tijdens het matchgesprek.

Functie eisen

 1. U beschikt minimaal over een aantoonbaar hbo werk- en denkniveau. Het werk- en denkniveau is gerealiseerd door relevante werkervaring en/of het behalen van een relevante hbo diploma.

 2. U heeft aantoonbare ervaring met het realiseren van API’s (Application Programming Interfaces).

 3. U heeft minimaal VIJF jaar recente ervaring als Backend developer.

Competenties op medior/senior niveau

 • Samenwerken

 • Stressbestendigheid

 • Analytisch vermogen

 • Resultaatgerichtheid

 • Mondelinge / schriftelijke (uitdrukkings)vaardigheid

 • Verantwoordelijkheid

 • Initiatief

Functie wensen

 1. U beschikt over'eigen apparatuur' en bent bereid om deze te gebruiken gedurende de duur van de opdracht (Bring Your Own Device-BYOD)

 2. U heeft ervaring opgedaan in soortgelijke functie en u bent in staat om een referentie te overleggen

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag

Locatie

Amsterdam

Startdatum

01-06-2016

Duur

01-12-2016

Optie op verlenging

ja

Inzet

32-36 uur per week

Tarief

max € 65,00

Sluitingsdatum

12-05-2016

Sluitingstijd

09:00

Gesprekken

week 20 en/of week 21.

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?
•CV in Word-formaat in de taal van de uitvraag;
•Motivatie geschreven in de ik-vorm, waarin (puntsgewijs) wordt ingegaan op de aansluiting op de opdracht en opdrachteisen;
•Uw beschikbaarheid (wanneer, hoeveel uur per week en eventuele vakantieplannen);
•Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);

N.B.
•Bij het ontvangen van uw reactie gaan we er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend.
•Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.
•U zult van onze zijde altijd bericht ontvangen, ook wanneer wij u niet voor de onderhavige aanvraag zullen voorstellen bij onze opdrachtgever.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten