Interaction designer (Senior)

Intermediair
FixedToday
Geplaatst op
03-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Heerlen
Reacties
1
Bekeken
544
Status
Gesloten
Referentie
Ted

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten

Omschrijving

Ben je een ervaren interaction designer? Ben je leergierig? Heb je energie, passie en plezier? Ben je in staat anderen naar een hoger niveau te brengen?
Word je enthousiast van termen als CSS3, HTML5, Jquery en Javascript? Vind je het leuk om te werken in grote en belangrijke ICT projecten? Dan zijn wij op zoek naar jou. Er zijn diverse grote en belangrijke ICT projecten waarin jij een belangrijke rol zult spelen.

Als interaction designer ben je verantwoordelijk voor het grafisch ontwerp van interfaces en applicaties. Je bent als interaction designer in staat om gebruiksvriendelijke interfaces te ontwerpen en deze ook te ontwikkelen. Je kunt functioneel denken en een concept omvormen tot een design en gebruiksvriendelijke interface. Je werkt mee in een team van ontwikkelaars. Je bent verantwoordelijk voor usability, UI design en helpt mee aan het programmeren van frontend toepassingen op verschillende platformen, waarbij je rekening houdt met de verschillende browsers. Je zorgt ook voor kennisoverdracht, waarbij je technische kennis en informatie goed weet over te brengen op collega’s met variërend technisch kennisniveau.

Deze functie is dus een mix tussen design en development. Je werkt in een complexe en dynamische omgeving met veel afhankelijkheden, waarin kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Begindatum

9 mei 2016

Einddatum

11 juli 2016

Plaats

Heerlen

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  03-05-2016 15:14
  Plaats
  Sittard

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten