Intermediair
Eliantie BV, ICT detachering & recruitment
Geplaatst op
03-05-2016
Periode
1 tot 2 maanden
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
5
Bekeken
713
Status
Gesloten
Referentie
Scrum master

Afrondingstoelichting

Beste freelancer/relatie,

Hartelijk dank voor de reactie op deze opdracht. Inmiddels hebben wij een selectie gemaakt van de best passende kandidaten, die hierover persoonlijk bericht hebben ontvangen. De overige kandidaten nemen wij graag op in onze database voor eventuele toekomstige mogelijkheden en wensen wij voor nu veel succes met het vinden van een passende opdracht.

Met vriendelijke groet,
Team Eliantie


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2560 opdrachten

Omschrijving

Opdracht

Den Haag

Functie

SCRUM master

Aantal uren per week

2 - 4

Een van onze opdrachtgevers wil graag het flexibele werken meer gaan invoeren binnen de organisatie, de ene helft van de organisatie is voorstander, de andere helft tegenstander. Er zijn al een aantal informele sessies geweest maar het lukt de organisatie vooralsnog niet een eenduidig plan te trekken.
Besloten is nu om hulp te zoeken van iemand van buitenaf middels het begeleiden van de meetings middels SCRUM.
We zijn dan ook met enige spoed op zoek naar een scrummaster om onze opdrachtgever te helpen. Zij wil flexibel werken vlot gaan trekken en daarom op een andere manier kijken naar de randvoorwaarden, de benodigdheden, de beren en de uitdagingen. Dit wil ze doen d.m.v. scrum. Dat zal niet een precieze invulling van de scrumtechniek worden maar een scrum-light. D.w.z. sowieso de 0de sprint: het samenstellen van de backlog (inhoudsopgave). Op die manier wil zij met verschillende collega's met verschillende meningen, verschillende inzichten ophalen op een tot de verbeelding sprekende manier.

Citaat van de manager " ......Dus nu eens niet aan tafel brainstormen zeg maar. Ik hoop dat we hierdoor het hele project wat concreter kunnen maken en er duidelijke taken uit voortvloeien die kunnen worden opgepakt. Flexibel werken gaat over Het Nieuwe Werken: gedrag (andere stijl van leidinggeven en andere manier van werken), de werkomgeving (werken op de plek naar gelang je werkzaamheden van je verlangen en meer samenwerken), en als laatste 'de bytes' (meer kennisoverdracht door bv het social intranet, enz.). Het gaat dus niet alléén over thuiswerken. Met een eerste bijeenkomst op halverwege mei hoop ik tot deze inzichten te komen en een start te kunnen maken met concrete doelen te formeren. Er moet een scrummaster komen die eerst even kort uitlegt wat scrummen is (hoeft niet heel diep te gaan) en daarna op een speelse, inspirerende manier de sessie begeleidt. Iemand met flair en niet bang om sterke meningen te horen....."

Daarna zal de scrummaster de evaluatiemomenten begeleiden, hoeveel dit is en hoe vaak is afhankelijk van de eerste bijeenkomst, de hoeveelheid werk die daaruit voorkomt en de af te spreken evaluatiemomenten.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


5 reacties

 • Datum
  03-05-2016 14:36
  Plaats
  Apeldoorn

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  03-05-2016 15:18
  Plaats
  Breda

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  03-05-2016 17:16
  Plaats
  Vlaardingen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  04-05-2016 09:33
  Plaats
  Sliedrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  04-05-2016 09:36
  Plaats
  de meern

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten