OPERATIONEEL PLANNER

Intermediair
IT-Staffing Nederland B.V.
Geplaatst op
03-05-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
2
Bekeken
590
Status
Gesloten

Omschrijving

Operationeel Planner | Omgeving Amstedam
Plannen en Organiseren, daar sta jij voor! Jij zorgt ervoor dat alle werkzaamheden zo worden ingepland dat onze klanten onbezorgd toegang hebben tot ons energienetwerk.
Bedrijfsinformatie
Onze opdrachtgever brengt elektriciteit en gas bij meer dan drie miljoen Nederlanders. Onze 7000 collega’s zorgen 24/7 voor een onbezorgde toegang tot energie. Zo kunnen gezinnen het huishouden draaiende houden en bedrijven hun werk blijven doen. En onze ambities gaan verder. Om te voldoen aan de duurzame energiewensen van onze klanten, bedenken we oplossingen om samen slimmer om te gaan met energie.

In deze functie ga je werken bij het bedrijfsonderdeel Netcare. Het onderhouden van de distributienetten gas en elektriciteit met bijbehorende componenten (middenspanningsruimtes, gasregelstations e.d.) is een taak van Netcare. Omdat Netcare de kwaliteit van de netten borgt, wordt het risico van storingen zoveel mogelijk beperkt. Mocht er toch een storing optreden, dan herstelt Netcare de energielevering efficiënt. Netcare is verantwoordelijk vanaf de melding tot en met de administratieve afhandeling. Daarnaast sluit Netcare individuele klanten aan op het gas- en elektriciteitsnetwerk.
Functieomschrijving
Als Operationeel Planner ben je verantwoordelijk voor het plannen binnen de scope van 0 – 2 weken naar een operationeel plan op dag niveau, om zo een optimale inzet van eigen personeel te verkrijgen en aan onze klantafspraken te kunnen voldoen. Dit doe je op basis van activiteiten van de ketens Grootverbruik, Reconstructie & Netten, Instandhouding & Storingen en Kleinverbruik voor de monteurs van Netcare. Je ondersteunt de Teamleider en Rayonmanager om de doelstellingen te realiseren en werkt nauw samen met Uitvoerders, Teamleiders en Capaciteitsplanners. Ook bewaak je of de afgesproken planning wordt nagekomen en adviseert teamleiders over de voortgang, de mogelijke knelpunten en risico’s en komt met voorstellen voor het oplossen van de problemen. Verder ben je een daadkrachtige voorzitter en zorg je voor de voorbereiding en uitvoering van de plannings overleggen en bewaak je dat deze conform de gemaakte kaders worden uitgevoerd. Tot slot analyseer en geef je voorstellen ter verbetering van de planning voor wat betreft de nauwkeurigheid en de effectieve inzet van monteurs.
Functie-eisen
Je bent een kei in plannen en organiseren. Je bent creatief in het vinden van oplossingen. Je kunt goed samenwerken en communiceren waardoor er een goede samenwerking ontstaat binnen de diverse ketens (spin in het web). Een absolute voorwaarde is dat je vasthoudend, daadkrachtig en zeer stressbestendig bent. Daarnaast ben je een persoon die in oplossingen denkt, je bent eager om het verschil te maken in het opzetten en uitbouwen van deze nieuwe rol in het rayon én binnen de nieuwe Planningsorganisatie. Ook heb je:

 • MBO+ werk- en denkniveau;

 • aantoonbare 1-3 jaar relevante werkervaring als Planner (operationeel).

Arbeidsvoorwaarden
Bij onze opdrachtgever kies je je eigen uitdaging. Omdat het energielandschap in ontwikkeling is, zijn jouw mogelijkheden eindeloos. Jouw carrièrestappen heb je zelf in de hand en daarbij word je door onze opdrachtgever ondersteund. Je kunt trainingen en persoonlijke ontwikkelprogramma’s volgen bij gerenommeerde opleidingsinstituten of het Liander College. Je kunt zelf de secundaire arbeidsvoorwaarden samenstellen die passen bij jouw wensen of levensfase. Koop bijvoorbeeld extra vakantiedagen of laat ze juist uitbetalen.

Interesse? Zend dan zo spoedig mogelijk je meest recente CV en motivatie naar ons toe.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  04-05-2016 11:45
  Plaats
  DORDRECHT

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  11-05-2016 16:21
  Plaats
  Lunteren

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten