Interaction designer

Opdrachtgever
Pro-Act IT
Geplaatst op
03-05-2016
Periode
1 tot 2 maanden
Budget
Open
Op locatie
Omgeving zuid Limburg
Reacties
0
Bekeken
456
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 159 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten

Omschrijving

Beste Freelancer,

We zijn op zoek naar een Interaction designer.

Start

13 mei

Inzet

in overleg te bepalen

DEADLINE AANBIEDEN: 04-05-2016 OM 16:00 UUR.

Als interaction designer ben je verantwoordelijk voor het grafisch ontwerp van interfaces en applicaties. Je bent als interaction designer in staat om gebruiksvriendelijke interfaces te ontwerpen en deze ook te ontwikkelen. Je kunt functioneel denken en een concept omvormen tot een design en gebruiksvriendelijke interface. Je werkt mee in een team van ontwikkelaars. Je bent verantwoordelijk voor usability, UI design en helpt mee aan het programmeren van front-end toepassingen op verschillende platformen, waarbij je rekening houdt met de verschillende browsers. Je zorgt ook voor kennisoverdracht, waarbij je technische kennis en informatie goed weet over te brengen op collega’s met variërend technisch kennisniveau. Deze functie is dus een mix tussen design en development. Je werkt in een complexe en dynamische omgeving met veel afhankelijkheden, waarin kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Eisen
Je hebt minimaal een HBO opleiding afgerond, bij voorkeur in de ICT en minimaal 3 jaar ervaring als interaction designer. Je werkt zelfstandig, maar kunt ook goed in teamverband werken. Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent in staat tot planmatig werken. Verder ben je bereid en in staat tot continue professionalisering.
De volgende competenties zijn met name op jou van toepassing: samenwerken, leervermogen, analytisch en probleemoplossend vermogen, klantgerichtheid, initiatief en resultaatgerichtheid.

Je hebt naast kennis van usability en interaction design kennis van moderne methoden, tools en technieken zoals:

CSS3
Javascript
Jquery
HTML5
Responsive /adaptive webdesign
Stylen van frameworks zoals Vaadin (GWT), JSF, Primefaces
Liferay / portlet technologie

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten