Strategisch adviseur/ projectleider planstudie infrastructuur

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
03-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Arnhem
Reacties
0
Bekeken
547
Status
Gesloten
Referentie
IGB65543032

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

20-06-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

20-24

Sluitingsdatum

20-05-2016 om 17:00 uur

Het team Projectmanagement & Concessiebeheer (PMCB) verzorgt projectmanagement op het gebied van Infra, OV, Bodem en saneringsprojecten en is daarnaast verantwoordelijk voor het beheer van OV concessie. Daarnaast zijn medewerkers actief op het gebied van stortplaatsbeheer en verkeersveiligheid.

Momenteel is de provincie volop bezig met de planstudie voor het Onderliggend wegennet van de A15. Het Rijk stelt een Tracébesluit op voor de aanleg van de A15 en de verbreding van de A12. Aansluitend daarop stelt de provincie voor drie wegvakken op het onderliggend wegennet een Provinciaal Inpassingsplan (PIP) op. Conform de bestuurlijke afspraken dient het ontwerpplan voor 1 oktober 2016 ter inzage te liggen. Om dit proces te begeleiden dient de provincie de functie van strategisch adviseur/ projectleider planstudie infrastructuur openbaar aan te besteden.

De strategisch adviseur/ projectleider planstudie infrastructuur adviseert de projectmanager op allerlei niveaus, van bestuurlijke stukken tot en met detailonderzoeken en is verantwoordelijk voor onder andere de volgende werkzaamheden/ producten:

Begeleiden vormvrije MER beoordeling
Begeleiden opstellen inpassingplan
Begeleiden milieuonderzoeken en aansturen onderzoeksbureaus (inhoudelijk)
Begeleiden veldonderzoek en aansturen onderzoeksbureaus (inhoudelijk)
Begeleiden integraal ontwerpproces
Begeleiden landschappelijk inpassing
Begeleiden FF-wetonderzoek
Begeleiden Nb-wet onderzoek
Afstemmen hogere grenswaarde onderzoeken
Voorbereiden bestuurlijke stukken: minuten, statennotities, tracékeuzenotities
Afstemming met provinciale inhoudelijke specialisten
Omgevingsmanagement (gemeente, bedrijven en particulieren)
Adviseren over plan van aanpak
Adviseren over risico’s
Adviseren over de planning
Adviseren over samenwerking RWS
Organiseren informatieavonden
Beantwoorden brieven en reacties
Opstellen reactie- en/of zienswijzenota
Toetsen van stukken en bewaken van de integraliteit.
De strategische adviseur/ projectleider planstudie infrastructuur valt onder directe verantwoordelijkheid van de projectmanager en werkt in het kernteam nauw samen met de verschillende vakdisciplines.

Functie-eisen
 

beschikt aantoonbaar over een academisch werk- en denk niveau op het gebied van Planologie en/of Civiele Techniek, opgedaan door een combinatie van een afgeronde HBO opleiding met minimaal 10 jaar recente relevante planologische en/of civiele werkervaring, of een afgeronde academische opleiding met minimaal 5 jaar recente relevante planologische en/of civiele werkervaring (harde eis).

heeft aantoonbaar ervaring (opgedaan in de periode 2011-2016) met het (laten) opstellen van Provinciale Inpassingsplannen en Tracébesluiten op het gebied van weginfrastructuur (harde eis).

beschikt aantoonbaar over ervaring (opgedaan in de periode 2011-2016) met het begeleiden van integrale ontwerpprocessen van gebiedsontsluitingswegen en provinciale rondwegen, waarbij naast de civiele elementen ook de milieucomponenten een volwaardige plaats hebben (harde eis).

beschikt aantoonbaar over ervaring met omgevingsmanagement bij stakeholders (gemeente, bedrijven en particulieren) (harde eis).

 beschikt aantoonbaar over een afgeronde academische opleiding in de richting van Planologie of Civiele Techniek. 

heeft aantoonbaar ervaring met de interne werkprocessen en procedures van Rijkswaterstaat. 

beschikt aantoonbaar over specifieke kennis van en ervaring op het gebied van: ruimtelijke ordening, planologie, verkeerskunde, wegontwerp en landschappelijke inpassing. 

beschikt aantoonbaar over specifieke kennis van en ervaring op het gebied van: grondverwerving, geluidsaspecten, FF-wet en de Nb-wet. 

beschikt aantoonbaar over kennis van en ervaring met het werken binnen een politiek-bestuurlijke organisatie, de werkwijze van, en in, het politiek-bestuurlijke krachtenveld en heeft tevens ervaring als gesprekspartner van het politieke bestuur. 

heeft ten minste 3 gewichtige besluitvormingsstukken geschreven. 

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten