Interim Senior Inkoper Aannemerij

Opdrachtgever
AEVES BV
Geplaatst op
04-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
76
Op locatie
Regio Arnhem
Reacties
1
Bekeken
310
Status
Gesloten
Referentie
Aeves1009

Omschrijving

Aeves is voor één van haar opdrachtgevers op zoek naar een Interim Senior Inkoper Aannemerij.

Onze opdrachtgever is een professionele dienstverlener in de nutssector. Wegens drukke werkzaamheden is men op zoek naar een tijdelijke uitbreiding van het team.

Werkzaamheden

De Senior Inkoper contracteert aannemers die een professionele Infra techniek dienst verlenen om de Electra, Gas en Telecom netwerken aan te leggen en te onderhouden. Deze aannemers zijn een belangrijke schakel voor de activiteiten van onze klant. Dit is een spannend werkveld met een hoge ambitie en ook een aantal stevige knelpunten. De Inkoop Aannemerij afdeling werkt hard aan een transitie naar professioneel partnerschap met een geselecteerd aantal Aannemers. Veel aandacht is er voor het realiseren en verbeteren van de gemaakte contract afspraken met Aannemers.

Essentieel bij het realiseren van de juiste prestaties door Aannemers is een nauwe samenwerking met de interne gebruikers en de gecontracteerde Aannemers. Zowel op managementniveau als in de operatie waar nodig.
Primair ben je samen met een Strategisch inkoper verantwoordelijk voor de sourcing en het contract- en leveranciersmanagement van infra techniek aannemerij capaciteit in de regio. In de praktijk voer je de regie over zowel aanbestedingen in de regio als de prestaties die door gecontracteerde aannemers worden geleverd.
Je kunt optreden in een rol als projectleider voor de grotere of ingewikkeldere aanbesteding of voor verbetertrajecten.

Vereisten

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding, aangevuld met NEVI 1;

 • Minimaal 7 jaar relevante werkervaring in aannemerij of vergelijkbare omgeving;

 • Ervaring met (Europese) aanbestedingen is een pre;

 • Kennis en kunde van geïntegreerde contracten. Termen als systeem gerichte contract beheersing en UAV-GC passen hierbij (specifiek voor de inkoper dan ervaring met het opzetten en contracteren van een contract op deze basis. Specifiek binnen het speelveld betekent dit minder activiteit gestuurd contracteren en met (eind-) resultaat gestuurd waarbij de aannemers een verantwoordelijkheid heeft het “hoe” in te vullen;

 • Je bezit professionele competenties als onderhandelingsvaardigheden, alsmede analytische vaardigheden.

 • Je vindt het leuk om continue op zoek te zijn naar verbeteringen en ook jezelf te verbeteren.

 • Als persoon ben je hands-on, gedreven, ambitieus, oplossingsgericht, doortastend, zelfstandig, teamspeler, resultaatgericht, sensitief, commercieel en je weet visie te vertalen naar inkoopmogelijkheden;

 • Goed gestructureerd kunnen werken en hier de omgeving in mee kunnen nemen. Dus helder en transparant laten zien waar je mee bezig bent. Goede analyses kunnen maken én presenteren. Dit laatste betekent ook leesbare en begrijpelijke overzichten en inzichten (bv infographics) kunnen opzetten.

Functie gerelateerd

 • Standplaats: Regio Arnhem

 • Start: Z.s.m.

 • Duur: Tot eind 2016, verlenging mogelijk

 • Inzet: 4-5 dagen per week

Nadere info

Svp reageren voor maandag 9 mei 18.00 uur

Aeves zoekt de meest geschikte en beschikbare kandidaat voor deze functie. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een dienstverband: (1) Je komt voor de duur van de opdracht in dienst bij Aeves. (2) Je bent zzp’er en beschikt over een geldige en relevante VAR. Aeves huurt je in voor de duur van het project. (3) Je bent in dienst bij een ander bureau. Aeves huurt je in voor de duur van het project.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  08-05-2016 14:12
  Plaats
  Eindhoven

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten